fredag 12 februari 2010

sista dansen

Idag dansade Marcus och Helena äntligen (jo faktiskt) ut ur rutan. Känns lite trist framförallt med tanke på fina Helena för hon är en suverän människa och lärare och jag hade på ett sätt gärna sett att hon lärde Marcus mer grejer under fler veckor.
Fast samtidigt.
På ett annat sätt... Gud så skönt att det är slut nu! Omständigheterna förändras och de är annorlunda nu än de var då och därför är något annat än dans hela veckorna bättre för oss alla. Men visst har det varit en kanontid!
Jag liksom framförallt Marcus är så glada och tacksamma för att han har fått vara kvar så här länge och det är alla ni "röstare" som har gjort det möjligt! Det har varit superkul att hänga med på resan så länge den varade, till och med så här från sidan.
Men.
Som man säger.
Den här veckan har inte varit rolig. Jag har fått fixa med tider och barnvakter, fått springa mellan sjukhus och affärer och samtidigt försökt sköta jobbet (där jag inte varit på väldigt länge) på ett mer än godkännt sätt.
Inte lätt.
Något av det. Det har ändå gått och jag är så tacksam över mina fina vänner som verkligen ställer upp, men nu vill jag ha lite mer ordning i tillvaron. Har ju av allt att döma inte mycket kvar att den här gången leva ett någorlunda normalt liv och det hade ju varit trist om jag hade fått stressa ihjäl mig dessa veckor istället för att försöka samla kraft och mod till det som komma skall.
Nu kan jag planera in bio med Jess! Har varit på gång i veckor men hela tiden fått backa för att nånting med dansen.
Tusen tack Marcus och Helena för alla danser! Speciellt vill jag tacka för kvällens samba som var en njutning för mitt öga. Fast från och med nu ska Marcus höfter bara vickas för mig och jag ska nog se till att få lite rörelse i dom.
Hoppas ni har överseende.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Allting har en mening ;)
M.H

Anonym sa...

De var så duktiga, så härliga... Tyvärr räckte inte vårt frenetiska röstande. Men vi har haft väldigt trevligt..Nu får vi glädjas med dig och Milo att make/pappa kan koppla bort den grejen och ni får ha honom hemma lite mer. *Inget ont som inte har något gott med sig*.
Och jag får titta på "På Spåret" ordinarie tid:)
Och han är i final.. SUVERÄNT!!
Kram till er alla/Tuvstarr

Rebecca sa...

Blev så irriterad på Tony. Han verkar ju ha haft det som sitt "life-mission" att trycka ned Marcus och aldrig ge honom fin kritik. Okej att kritik kan vara konstruktiv, men oftast tyckte jag bara han var elak. Så just den delen måste Marcus vara glad att slippa. Tror Tony får sig alldeles för lite i sovrummet, finns ingen anledning att va så tjurig annars!

Skönt för er att få mer tid tillsammans igen. Ta hand om varandra!

Kram Rebecca

Anonym sa...

Det har varit så härligt att se Marcus och Helena dansa på fredagskvällarna. Jättetråkigt på sitt sätt att dom åkte ut tycker jag! Jag tycker dom blivit orättvist bedömda av juryn poängmässigt, finns andra med bättre jurypoäng men sämre dans. Det om detta!
Samtidigt förstår jag ju att allt har sin lilla tid och tillvaron har ju förändrats lite sen dansen började. Till det positiva för er! Det kan ju inte finnas något mer värdefullt i livet än att få förmånen att få ett syskon till Milo!
Nu får ni lite mer tid tillsammans för att glädjas åt det nya lilla växande livet och att familjen ska må bra!
All lycka till er!
Kram från Maggan1

PS Kul att Marcus gick till final i På spåret!! Bara att gratta till det.

Bella sa...

Tacka Marcus för en strålande insats!
Verkligen synd att han åkte ut,men jag förstår samtidigt att det är skönt för er familj.
Ta hand om varandra nu.
Kramar

Anonym sa...

Vad vore livet och tillvaron utan våra fantastiska vänner!:)

Marcus sågs och segrade på så många sätt. Att nödvändigtvis vinna en tävling är faktiskt inte alls alltid det viktigaste. Det fanns "högre" orsaker till hans medverkan i lets dance tror jag:)

Skönt också att hela familjen får chans att boa in sig inför bebbens ankomst. För rätt som det är så står ni där välsignade med två härliga barn!

Var rädd om dig/er!

/Kram

Madeleine