onsdag 3 februari 2010

hip hurra!

Ja! Ja! Ja!
Ser ut som att vi innan sommaren kommer flytta! Till en hyreslägenhet (igen) bara ett kvarter bort, men till skillnad från denna finns större hiss som rymmer barnvagn, uteplats och innergård, badrum med badkar, eget rum till Milo och så grädden på moset, även om jag skulle kräkas av det i verkligheten -bastu i källaren! Kan inte bli mycket bättre för oss just nu.
Visst vår dröm är att äga något eget men det får vänta. Får se till att ekonomin blir stabilare först och om möjligt priserna lägre.

Idag har vi pulsat fram och tillbaka till mitt jobb jag och Milo. Fick halvvägs ringa efter hjälp för jag orkade inte längre. Helt sanslöst mycket snö överallt och med vagn var det i det närmaste mission impossible att ta sig fram.
Väl på jobbet hade vi rätt bra samtal åt höger och vänster och det var kul att träffa gamla kollegor. Jag ska börja på söndag vilket känns helt ok i dagsläget även om jag inte riktigt känner för det i kroppen. Sen blir nog inte min comback särskilt långvarig men det får bli det det blir. Allt pulsande har varit rena mordet på min onda rygg och jag är så tacksam att jag haft Jess till hjälp i eftermiddag. Får se hur det känns imorgon. Lever på hoppet varje kväll men hittills har jag inte lyckats hoppa någonstans när jag vaknat.
Fast kanske efter i natt?

6 kommentarer:

Anonym sa...

vad härligt med bastu..jag gillar också det
hoppas den blir er
du har en man med personlighet som jag tycker känns härlig
men likheten med milo får han inte...det får mamma ni är såååå lika
lycka till i lets dance

Anonym sa...

Hej Jonna känner du som jag mamma ångest inför att börja jobba ? Jag börjar jobba 1 mars och jag kommer verkligen att ha separationsångest , börjar nästan gråta på nätterna då jag vaknar och täncker på det . Vad gör det att pappa ska vara hemma man vill ju inte missa något . Vad ska du jobba med på ditt jobb ? Du måste verkligen försöka få hjälp med din rygg eller ocså så är det så att den behöver fortfarande ta det lungt efter den påfrestande graviditeten . Jag måste säga att jag blev så sugen på kina mat efter ditt inlägg härom daen att idag gjorde jag en god wok som åts med pinnar skulle gärna äta ur en låda men finns ingen sådant sätte att köpa ifrån där jag bor . Ta hand om dig . Kram Johanna

Maria sa...

Va roligt att ni har hittat en större lägenhet!
Jag har följt din blogg sedan ett år tillbaka. Jag måste bara säga att du verkar vara en helt underbar person. Det är skönt att läsa din blogg eftersom man själv känner igen sig i så många lägen!!
Hoppas din rygg snart blir bättre:)

Anonym sa...

Grattis till den ev nya lägenheten. Din beskrivning av lägenheten låter ju helt perfekt!
Drömmen om något eget är ju något att kunna se fram emot. Men gäller ju att tänka sig för både vad gäller ekonomi, läge och hur huspriserna ligger. Men höll ögonen öppna vad gäller hus, vår son hittade ett perfekt hus för sin familj till ett vettigt pris. Det var lite att renovera, men det var inte något som kostade skjortan som behövde göras. Huset hade varit till salu en tid, sonen gav ett bud på huset som mäklaren inte ville acceptera. Men tidigare husägaren behövde få sälja, så dom tog sonens bud.
Snöpulsande med barnvagn, det var väl det minsta din rygg behövde! Men ibland är det inte något att ”be för” utan bara göra. Tur du fick hjälp av ”din Jess”, verkar vara en riktig pärla!
Ska du börja redan på söndag, oj vad tiden rinner iväg. Sen får vi se hur länge det blir. Undrar hur och om du funderat på vad som ska bli sen? Men det ger sig och reder sig alldeles säkert, det är jag övertygad om.
Hoppas ryggen är bättre i morgon!
Kram och god natt! /Maggan1

Madde (maddepladder) sa...

Grattis till förhoppningsvis flytt! Och lycka till med jobbsituationen...

Kan tro att du blev slut av det pulsandet, mycket uppförsbackar den vägen också!

Kram M

Anonym sa...

Ha, ha! Det var en jäkla stor hiss!! "hiss som rymmer barnvagn, uteplats och innergård, badrum med badkar, eget rum till Milo och bastu i källaren!"