måndag 1 februari 2010

paj

Ryggen har åter sagt upp sig.
Idag någon gång mellan hiss och kök smällde det någonstans därbak och sen dess har jag i princip krupit i kapp med Milo på golvet, till hans stora förtjusning visserligen.
Nädå.
Vi trotsade smärtan och tog en promenad till stan i eftermiddags och fikade med Jess en sväng med. Men efter det har vi mestadels huserat på golvplan. Mycket lättare att krypa faktiskt än att gå just nu och om jag är nere vill inte heller Milo upp och att lyfta upp är verkligen något att försöka undvika. Är mycket rädd för att det ska säga stopp med besked och gör det det, ja då är inte den här finnen kaxig.
Har vänner på jour in case of no coming up at all, eftersom Marcus på grund av vårat kära sj inte kom iväg hem i tid ikväll. Nu sa vi att han kommer som planerat imorgon och eftersom kvällen flutit på bra och killen sover (i vår säng) precis som jag planerar göra inom kort, så känns det som ett bra beslut och då jag vill se lite seriös hipaction på fredag måste han träna imorgon!
Här hemma väljer jag att tro på mirakel inatt och ser mig själv i dessa dansanta tider dansa upp ur sängen som någon som lätt kan dansa upp ur sängar. Lätt fånget, lätt förgånget heter det väl.
Eller gäller det bara bra saker?

Sova sött.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du känner dig bättre i ryggen imorgon . Hälsningar från Karin.

Anonym sa...

Hej Jonna
Nu är jag lite morsig, tjatig a la mamma. Du är så ung så du måste ha kontinuerlig träning för din rygg, varje dag. Av erferenhet/egen/ har jag fuskat för mycket snö , skönt hemma, roligare läsa, gå på va katten som helst bara inte...och nu får jag ta igen det. Går bra nu efter ett par sura sura straffomgångar hemma till musik, och det gäller inte hårdträning utan förstärning av musklerna och uppmjukning, Dansa för Milo när du kommer igång han blir GLAD. Nu säger jag aldrig mer fuska men då ljuger jag mycket. Hoppas du är bättre och kan fira Milos födelsedag och ha det bra. Nu skall jag pulsa till träningen för nu kan jag gå.
Krama MILO-go och ha det så bra . ses .

Hanna sa...

stackare, kom att tänka på miranda i sex and the city när jag läste. om du inte sett avsnittet då hon fastnar med ryggskott naken på badrumsgolvet så kan jag rekommendera det. total igenkänning kan jag lova. många hälsningar en mamma som fortfarande har foglossning efter graviditeten med min dotter som jag fick för elva måpnader sen.

Anonym sa...

Hej där! Hoppas ryggen har ångrat sin uppsägning och att den är något så när ok idag.
Det här med SJ är ju ett unikum, tänk att det kunde bli vinter så att i princip allt slutar fungera. Såg igår på SJ:s hemsida att en del avgångar var inställda pga "personalbrist", några var inställda pga "rådande väderlek" och några pga "vagnsbrist".
Hoppas det funkar med SJ idag så att Marcus tar sig till Nkpg.
Hoppas på en superdans på fredag för Marcus och jag undrar om du dansade ur sängen i dag, eller?
//Maggan1