tisdag 23 februari 2010

jobb och så

Inga kräkskänslor idag. Än. Tack och lov. Fast ta i trä, man vet aldrig om den väljer att attackera bakifrån och då gör den oftast det just när man känner sig som segraren för dagen.
Men än så länge alltså...

Det är väldigt roligt med barnteater på jobbet! Samtidigt tar det såklart på krafterna. Sen är Marcus rätt handikappad här hemma av smärta (en annan ovälkommen och lite otrevlig biverkning av dansen, den ena är Tony Irving, hö hö hö) så det blir väl mycket göra för mig mest överallt just nu känns det som. Har haft ett par sammandragningar redan och det flaggar för att nu är det dags att börja lyssna. Ska jobba denna veckan ut, blir ju ändå mindre lyft och bära än hemma och på måndag ska jag träffa min läkare. Hoppas allt ser bra ut men att hon kommer med bra och tydliga restriktioner för framöver.
Önskar Marcus onda går bort med. Det är verkligen pest med smärta för alla inblandade.

Nu ska vi fota magen. Blir första bilden sen på Plutts etta med kokvrå.

Kram!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad spännande med bild på plutt där inne!

Det enda positiva med täta besök hos farbror doktorn när jag väntade tvåan var alla bilder vi fick på underverket. Har ultraljudsbilder så att jag kunde förse halva världen, hehe...
På något sätt gjorde det för tidig "inläggning" uthärdlig!

Kram till er alla!

Madeleine

Mandisen sa...

Ser fram emot bild!

Carro sa...

Ville bara tipsa om att om du är orolig för UVI så kan man ju köpa egna stickor på apoteket och testa själv hemma så ofta man vill. Det gjorde jag grav 2 och 3 eftersom jag grav 1 fick UVI utan några symptom alls - med även för mig startade det förlossningen. Men det var i v 37 så det fick lycklig utgång iaf. Men på förlossningen var de inte så glada " du har ju massa bakterier, varför har ingen upptäckt detta, du måste ju ha antibiotika meddetsamma...?"

Gråa musen sa...

Sänder varma läkande tankar till er båda. kram

Anonym sa...

Härligt att kräkningarna hållit sig borta hittills idag! Hoppas du som segrar idag! Dom kanske är borta nu, vem vet?
Förstår att det är kul och ger mycket med barnteater. Allt som hör ihop med barn och deras utveckling är jättestimulerande. Men kan ju bli lite tufft kanske. Plus att Marcus oturligt drabbats av ett reuma-skov mitt i allt. Visst hade det räckt med Irving som biverkning av dansen, reuma-skovet kunde hållit sig borta! Vad jag tycker om Irving lämpar sig inte för tryck, därmed tror jag alla förstår vad jag tycker om honom!
Men du, om du nu haft lite sammandragningar idag, så skulle jag gärna se att du trappade ner ganska omgående på dina åtaganden, ”både hemma och borta”! Visst kan det vara mindre lyft etc på jobbet, men å andra sidan – om du vilar hemma de timmar du skulle jobbat så är det ju inte någon skillnad för Marcus och Milo. Förstår så väl att också Marcus har det jobbigt med sin värk, det är absolut inte någon rolig situation! Får verkligen hoppas att det här akuta i hans reumatism ger med sig snabbt som attan. Sån värk smittar ju av sig på hela tillvaron.
MEN så himla kul med första bilden Plutts ”etta med kokvrå”! När tar ni det fotot? Blir det på måndag också?
Ha det gott och ta det lugnt! Kramar till er från Maggan1

Hanna sa...

Du ser verkligen totalt IQ-befriad ut på bilden uppe till vänster. Snälla, byt ut den!

Nina sa...

Va rädd om dig...

Anonym sa...

Hoppas du klarar dagen bra och att Marcus skov går över. Kan han inte få läkarhjälp? Tror inte det enbart hade med dansen att göra , sådana här skov kommer ändå berättade en person jag åkte bil med hem från ett Spa där de "ambitiöst" kört för hårt med honom, han hade Bechterews han sa det är bara vila och lätt träning sen. Strunta blankt i Tony Irving på allvar ,han är före detting. Ser inte Lets dance mer. Glöm honom genast inget ödsla energi på faktiskt. Då känns kropppen bättre Marcus. Du Jonna äter ju allt verkar det som . Min dotter blev A-barn sa läkaren, jaha sa jag förvånat, " måste bero på 1 kilo apelsiner per dag. Hela graviditeten . .Avskydde mycket av maten . Ni jobbar o sliter både och det blir roligt se bild på Plutt sen om det går.
Det finns hjälp mot kräkningar, och hoppas ni båda snart mår bättre
. Marcus ångra inte du ställde upp i Lets dance det var starkt och bra
strunta i kritikerna.
Även jag får skov o är inte snäll då men har inte samma som Marcus,
sa till en läkare en tidig morgontid " sluta tjata" och så gick jag bara haltade jag hem . Eller skaffa hemhjälp till mig " Han skrattade men det tog skruv har samma läkare än. Man måste säga ifrån ibland. Gör just nu uppehåll i gympan. Eget beslut man lär sig kommer tillbaka. Lycka till med barnteater och krama MILO-go
.Man väljer sina fiender likasom som vänner. kram

Anonym sa...

Hanna, är det din eller Jonnas blogg? Låt tjejen ha precis vilka foton hon vill på sin egen blogg så ska vi inte lägga oss i vad du lägger upp för bilder på dig själv... Har du inget roligare att skriva än så, kan du lika gärna låta bli!

Manda