tisdag 9 februari 2010

dans dans dans

Dans på TV. Tio kvar. Fem bästa paren. De dansar två danser var plus ett solo per skalle. Underbart vad mycket dans det bli den här kvällen!
Milo somnade. Marcus är och vilar med fast redo att hoppa upp ifall samban ska susa. För inspiration.
Helena var här i stan idag och de tränade på Kammaren. Jätteskoj att se och jag måste säga att höfterna som Ann Wilson med rätta efterlyste i fredags åter hittat sin ägare och vi i publiken i vår tur hittade dom. Vilka rullningar han bjöd på min Marcus! Wow! Det var mycket bättre än något annat jag sett honom dansa. Hoppas nu att allt sitter bara plus finslipas till fredagen då det är många timmar kvar av träning.

Nu dans igen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tyvärr ingen TV-dans för mig! Som vanligt. Inser att vi är 2 om 1 TV.
Skönt att Milo somnat, både för honom och er, alla behöver vila.
Kul att Helena varit i Nkpg idag och tränat med Marcus. Ska bli spännande att få se höfterna som hittat sin ägare på fredag!! Oj, oj, oj! Det sitter säkert där, men säg till honom att rulla på dom hela tiden, så det verkligen sitter. Vad är det dom ska dansa för dans på fredag?
Sköt om er och var rädd om dig och lillbebisen, plus naturligtvis dina båda M.
Kram Maggan1

ecka sa...

Dans på tv är det bästa! (det var tack vare din dansande man jag hittade din blogg förresten) Har du någon favorit i år? Själv har jag fastnat för Legacy även om han inte rent tekniskt är den bästa. Blir det för perfekt och tekniskt tycker jag det lätt kan bli opersonligt och tråkigt.

Anonym sa...

VA? Är det Marcus på bilden , tack för den fick kolla tre gånger. Jättebra!!! Allt sitter ju perfekt. Toppen 10 poäng från mig. Önskar bara även nu se solot! Har du inspirerat (lite får väl du ta åt dig Jonna?) . Det går BRA fredag med den inställningen o höftrullningarna. !Lets dance -filmen släng dig i väggen. Milo måste få se pappa på datorn eller Tv. Kram Jonna och Milo-go och här skall röstas fredag.

Anonym sa...

Fel namn på filmen men alla vet vad jag menar ha det.