fredag 5 februari 2010

grattis

här såg det ut i Gefle Dagbladet idag.
Mormor, morfar och gänget firar den lille.
Härligt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Såååå söt han är er prins Milo!!!
Ögon som visar på en stark personlighet och härlig vilja:-)

Gratta honom från alla oss som finner stor tacksamhet och innerlig glädje över att få ta del av era liv. En ynnest och ett förtroende som jag önskar att vi rätt kan förvalta!

Var extra rädd om dig just nu du tappra själ!!

Kramar

/Madeleine

Anonym sa...

Grattis MILO på 1-årsdagen !!!!

Kramar Farmor/Mormor (nu även Gammelfarmor)

Anonym sa...

Vad härligt att Milo var på grattis-bild i Gefle dagblad idag! Mormor och morfar tänker då på allt (plus dom övriga förstås).
Jättebra bild på Milo, precis som dina i förra inlägget, Jonna!
Kram Maggan1

Anonym sa...

Vad fin han är, den lille prinsen. Ett stort grattis på 1-årsdagen! Det är Milos dag idag men jag passar på att tala om hur otroligt glad jag är över ert pyre i magen också. Underbart!

Kram Anna

Rebecca sa...

Jonna, jag kan inte gratta tillräckligt för det lilla liv som nu växer i din mage! Jag är så otroligt glad för er skull. Jag kommer be för att allt ska flyta på bra och att ni snart har ytterligare ett litet underverk i er familj! Lite knasigt att man kan bli så otroligt glad för någons skull, någon som man faktiskt aldrig träffat. Men det blev jag iaf :) Så ett jättegrattis!

Å ett hipp hipp hurra för lill-klimpen som redan är ett år. Minns att jag tänkte på er och höll tummarna för ett år sedan samtidigt som man kollade din blogg med jämna mellanrum och väntade. Å vilken fin liten klimp ni fick. Finaste Milo :)

Hoppas dagen blir härlig och återigen, ett jättegrattis till er alla 3 :)

Kram Rebecca

Anonym sa...

Hej! läste vad Marcus skrivit på sin blogg till Milo, och om dig! Vackrare har jag aldrig läst! Vilken kärleksförklaring! Lycka till dig och familjen, vilken man du har! ta vara på han, dom växter inte på träd. Jag har äntligen hittat min och släpper han aldrig!!

KRAM