tisdag 2 februari 2010

filmkäk

Vi hade en bra natt, men lite kort. Tog dock igen det med en tupplur mellan halv tio och elva nu på förmiddagen så nu är vi någorlunda på knäna igen båda två.
Milo har precis ätit sin pasta och jag väntar på en kompis som ska komma över med en varsin woklunchlåda till oss. Och då menar jag en sån där riktig låda som folk äter ur på film. Wok (eller annan kina eller thaimat) smakar mycket godare ur en sån och ett tag tror man nästan att man är med i något som inte sker på riktigt.
För den bästa filmkänslan ska man göra ätandet i skräddarställning på valfritt mjukt underlag (helst säng) själv eller med någon.
Verktyg: Pinnar! Obs ej bestick!
Testa!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Smakade maten bra? Säkert gjorde den det. Men det där med pinnar får vara för mig. Har försökt och försökt, men det går bara inte! Fast, om jag är riktigt ihärdig så är jag väl inte obildbar, det är nog snarare tålamodet det är brist på.
Hoppas ni haft en bra dag och att ni nu rest er från knäna och att du kunnat räta ryggen och inte haft så förfärligt besvärligt.
Eller är det skräddarställning på mjukt underlag och en god film som gällt? Inte helt fel, åtminstone inte om ni haft det som vi med tätt, tätt snöfall och blåst hela dagen.
Kram Maggan1

Maria Moberg sa...

Nu blev jag supersugen på en sån där liten box. Tycker också att man får en slags filmkänsla när man handlar hem en sådan. Idag är mina barn rejält förkylda och hemma från dagis och skola. Vi har laddat med filmer och en kompis kommer hit med wok senare.

Tack för tipset och hoppas ni får en fortsatt fin vecka.

Såååå spännande med första födelsedagen för prins Milo!
Ta MÅNGA bilder;)
Mina barn älskar att numera se bilder på sig själva när de var riktigt små, hihi

Kram

/M

Anonym sa...

Jonna...du skriver lätt och ledigt om din egen sociala situation..dvs, medelklassen.Det skulle vara väldigt kul och intressant att höra ifrån ditt perspektiv hur det är att leva så och hur du ser på alla vi Mammor som lever ett helt annat liv än dig ? Våra barns pappor Jonna, dansar på helt andra golv !!

finnjonna sa...

anonym: Jag skriver om delar av mitt liv ur mitt perspektiv, visst. Klass eller klass. Är säker på att de flesta mammor, kvinnor, människor väljer att leva sina liv precis som jag efter bästa förmåga och de förutsättningar som delats ut. All heder åt oss! Vilket golv som finns under de arbetande fäderna spelar mindre roll.
Kram.