måndag 22 februari 2010

piggelin

En bra grej mitt i allt, eller det finns ju flera såklart, men en är att jag sov drygt sex timmar i sträck! Helt otroligt. Det betyder ju att Milo gjorde det med. Han sov ännu mer och i egen säng och kanske därför även jag fick sova. Det och så tabletten jag tog.
Har haft problem med att vakna varje natt vid fem och inte kunna somna om och eftersom jag i regel somnar runt ett blir det inte mycket till sömn för en apatrött typ som jag.
Men i natt alltså.
Wohoo! Sex ja det kan vara att det var närmare sju timmar till och med utan avbrott. Sanslöst bra. Kan berätta att kissblåsan var något överfull när jag hasade mig upp och in på toa till sist. Fast som det vara värt det.
Milo sover nu och jag hade gjort det med om jag hade behövt men eftersom jag är så ruskigt pigg (ursäkta skrytet) sitter jag här och tjattrar på tangenterna istället tills han vaknar.
Kanske att vi orkar ta oss till jobbet i em båda två. Får se hur plogat det är på gågatorna. Kan ju inte påstå att jag kommer kunna arbeta helt obehindrat med Miloboy på armen, men om jag kan vara ett litet stöd nånstans åt någon är det bra det med. Och Gud vet att stöd behövs.

4 kommentarer:

Linda sa...

Åh fantastiskt! Vet känslan, i natt fick jag sova fyra timmar i sträck! ;-)

Kram

Anonym sa...

Härligt att du fått så många timmars sömn i natt. Håller med dig, jättebra mitt i snökaoset (SJ:s alltså, inte annars, är riktigt bra väder än så länge idag ju). Och du får mer än gärna skryta med att du är pigg efter en bra sov-natt! Det är du värd.
Men du - kolla hur plogat det är om du tänker dig ta med Milo till jobbet. Tänk på dig själv och lille Plutt i första hand. Är det inte plogat är det tungt att dra vagn och så snövallar och skit! Men jag vet ju att du är klok nog att avgöra det själv, men som sagt tänk på er själva först och jobbet sen.
Ha det gott och hoppas Marcus kan ta sig hem, om nu SJ och Banverket kan ta och skärpa till sig.
Kramisar från Maggan1

Anonym sa...

Var inte Marcus på väg att ta körkort förrut ?
Det skulle väl vara skönt slippa att vänta in hopplösa Sj jämt eftersom han reser så mycket.
Visst jag förstår att det kan vara skönt att koppla av med att sitta på tåget och så kanske jobba lite , men jag skulle nog bli tokig på alla förseningar och allt , När man väl har körkort ,bil och vant sig då känns det hopplöst med tåg el buss, jag har nog inte åkt tåg på säkert 20 år , är tex hellre nykter och kör om vi ska in till stan (huvudstaden våran )och göra något.
Men kramelikram på er och hoppas mannen din snart kommer hem.
Jess.

erica sa...

Ikväll lägger jag upp en rolig tävling på bloggen där man kan vinna valfritt barn plagg från Paulfrank, vore kul om du ville delta!(man behöver inte ha en blogg, kanske fler av dina läsare vill vara med som inte har en blogg)

hoppas du får en fortsatt underbar dag och kväll!
Kramar Erica