onsdag 7 juli 2010

aj aj aj aj aj

Så har jag åkt på en djävulsk tandvärk också. Heja. Och försöker man få tag i akut tandvård i Norrköping så får man veta att det bara går innan 1600. Det är bra, men vad händer om det där akuta inträffar -säg 17:40 istället, vad gör man då? Uthärdar till dagen efter? Men perkele på ren finska vad svårt det är.
Har trott att livmodervärkar i tid och otid är jobbiga, min stjärt att de är. En bit kaka i jämförelse med detta molande och ilande som inte alls vill ge med sig nu.
-Gå till skroten utan att passera gå.
Det är där jag hör hemma.

3 kommentarer:

Rebecca sa...

Usch jag lider med dig! Håller tummarna för att du ska få en tid så snart som möjligt. Helst för 10 minuter sen!

Kram Rebecca

Anonym sa...

Stackars dig. Det är så vidrigt hemskt jävl....
Hoppas att du får tid direkt i morgon ( även om det känns långt dit) och att Marcus är hemma och tar hand om Milo. Tandvärk OCH vara trevlig mamma har aldrig fungerat.
Mina Tankar
// Lena

Anonym sa...

Tandvården kan inte stava till akutverksamhet, inte akutverksamhet kvällar och helger.
Men i vissa städer, ex-vis Västerås för några år sedan iaf, kunde man få hjälp med akut tandvärk på akutmottagningen och sen en tid hos jourtandläkaren direkt nästa morgon för vidare åtgärd. Om det är så i Västerås idag vet jag inte men jag vet att du är ju definitivt inte i Västerås och inte jag heller. Vi har inte heller någon sådan verksamhet där jag bor. Men jag trodde faktiskt Norrköping hade bättre beredskap än så via akuten, men där bedrog jag mig alltså!
//Maggan1