onsdag 14 juli 2010

flirtisen

Milo är en flirtis. Vår älskling så glad trots att det är varmt och kladdigt. Men vad svårt det är att somna och sova för honom i den här förhoppningsvis forna hettan. Inget kul alls.
6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken goding, flirtig till tusen den lille Milo. Fin bild på dig också! Hoppas värmen inte blir för påfrestande denna dag. Men här finns inte ett moln på himlen, så det verkar inte bli något större svalka hos oss iaf.
Kram Maggan1

Anonym sa...

sötnosar!!

Anonym sa...

Ja,han är sannerligen en mycket go liten pôjk. Köp fläktar vetja,de rear som tusan på både ÖoB och andra ställen nu för en rätt så ok billig penning.En fråga - kan katterna vara på balkongen utan att hoppa ut? Eller är de utekatter nu? Skönt om de kan mysa på balkongen när ni tycks bo i stadsmiljö,men det funkar ju inte alltid. Kijan

B. sa...

På de här bilderna syns det verkligen hur lik han är dig :)

Anonym sa...

Vilken goding, men hur ser han egentligen ut i håret??

Kram Maggan2

Anonym sa...

Fina bilder Du är snygg som blivande mamma. Snart. Tänker alltid på den hemska vintern när det dryper av fukt o värmen stiger nu.. Lätt val.Frös. Idag regnar det i alla fall o inatt och sommaren går snart över i höst. Milo söt som vanligt så krama honom mycket. Milo-go de du skall få en syster, det du!