söndag 11 juli 2010

finalsöndag

Penicillinkuren påbörjad. Känns hoppfullt. Kanske kan jag få mitt liv tillbaka till slutet av kommande vecka. Ja jag vågar nästan tro det. Dessutom ger den här varianten biverkningen lös avföring, vilket ju aldrig är fel när det kommer till mig. Det är lite gambling, det här med penicillin, antingen blir man hård (ännu hårdare i mitt fall) eller lös och nu var det visst en vinstlott!

Värmen alltså. Det är inte riktigt sant hur varmt det är eller vad den här hettan kan göra med en gravidkropp. Är inte riktigt mig själv. Minsta ansträngning, säg vända på huvudet får svetten att rinna till på de märkligaste av ställen. Omysigt fuktig är jag konstant och har nog aldrig önskat så innerligt att mitt badförbud kunde upphävas. Nåväl. Dusch är inte helt fel heller.

Ikväll kommer ett helt gäng av trevliga människor jag inte känner hit för att se fotboll med Marcus. LIVE. Det är alltså kamera och lampor riggade och jag misstänker att ett redan närmast outhärdligt vardagsrum kommer bli ännu varmare. Jag och Milo ska smita till sovrummet och glo på TV där med fläkten surrandes. Kul med final och med folk men jag är inte riktigt i form för att socialisera framför kameran, inte för att jag tror någon kommer sakna mig, men ni som bojkottar grillkvällen och istället ska se boll och kanske vill se vad jag inte gör kan kolla ... HÄR

4 kommentarer:

Miranda Andersson sa...

Kan du svälja penicillinet med bifilus eller dofilus (vad det nu heter? det brukar funka på mig, alt. ProViva av något slag?

Minimalla sa...

Åh din stackare! Badförbud i denna hetta är inte rättvist. Att svalka mig i sjön är det enda som får mig att stå ut just nu. Det och tanken på bebis som snart gör entré. Fast å andra sidan kanske våra små har det svalare därinne än på utsidan så man kanske ska vara glad att det är några veckor kvar.
Hoppas tandvärken ger med sig och att du får njuta av de sista veckorna innan lillasyster tittar ut.
Kram!

Anonym sa...

Vad skönt att du börjat med penicillin nu, då fixar det sig säkerligen med tanden under veckan! Så att du kan njuta av resten av graviditeten på ett bra sätt menar jag. Men värmen, vilken jädrans värme! Sanslöst alltså. Vi icke-gravida lider (åtminstone jag) så vad ska inte du göra då? In i duschen stup i ett, fast du kan ju inte stå där hela tiden ;-)
Hoppas kvällen blir trevlig för alla inblandade och att matchen blir bra. Vet inte riktigt vem jag håller på, men lutar åt Holland.
Bara det nu inte blir för varmt för dig och Milo i sovrummet och ert egna TV-tittande.
Ha det gott och kram till er allihop. //Maggan1

Tautolog sa...

Du verkar vara en vänlig själ. Om jag hade sjuk tandvärk, var mycket gravid och led av värmen hade jag inte uppskattat tv-sändning från hemmet. Jag hoppas verkligen att tandvärken ger sig, jag tycker så synd om dig. Det är förskräckligt och hemskt, speciellt när man inte får hjälp snabbt. Stackare.