fredag 23 juli 2010

vad är väl en bal på slottet?

Bindefeld må ha tjusigare och mer fantasifyllda inbjudningskort till sina event, men inget slår den här festen vi idag blev välkomnade till på ett pissgult papper med bara en massa till synes trist text på.
Det är kvinnokliniken i Norrköping som åter bjuder in oss på födelsefest. Denna gången Plutts och liksom Milos för ett och ett halvt år sedan är det här världens största och bästa (förhoppningsvis) händelse och kalas någonsin för oss föräldrar!
Snirkliga bokstäver som lovar sommarbuffé, drinkar och goodiebags är utbytta mot rak information om spinalspsrutor, lavemang och ett svagt löfte om morfinliknande smärtlindring i efterhand.
Låter helt perfekt!
Hur osa:ar jag?
För det klart att jag kommer!

8 kommentarer:

Anonym sa...

vad kul! vad ska flickan heta?

Johanna sa...

Lavemang?

Men vad härligt att äntligen få det svart på vitt (well, blått på gult)!

Håller tummarna för att allt går som på räls! :)

är också nyfiken på ifall ni har bestämt nåt namn än.

Kram

Anonym sa...

Ja, det är klart att snyggare inbjudan till en sådan stor högtidsdag har man ju sett i sina dagar. Men å andra sidan - "presenten" som ni får med er hem efter "festen" är ju desto vackrare att se på och också gulla omkring med.
Får väl ändå se det som att det var ju fantastiskt att dom bekräftade att du var välkommen den där dagen och vad du ska ha med dig dit.
Tänk vilken stor dag det blir för er! Vi är många som kommer att vara med er i våra tankar den dagen och som också väntar på ett bloggbesked när lillan väl är född!
Kram från Maggan1

Anonym sa...

Vad härligt med ett datum. Äntligen.
Och just den tionde augusti är ett bra datum vet jag av egen erfarenhet. :)
kram

Ingela sa...

Va glad man blir för er skull...=) Tänk, på kvällen den 10/8 ligger det en söt liten tjejbebis och sover hos dig!
Kramar till dig och din fina familj.

Anonym sa...

Det här kallar jag Göteborgshumor,herrejeses Bindefelt släng dig i väggen..... spinalsprutor,lavemang m.m vilken goodiebag på förlossningskliniken, ha ha! Nu ska du få något godare att ta med , En liten korg med en kall öl lite goda kex ostar som du får äta en påse godis lite frukt,med fördel kan detta dubbleras och iordninggöras av din man (smakar bättre då) ;-) M i Bohuslän

Carina sa...

Tusen gånger bättre med eran födelsedagsfest än Bindefelts ;) Massa kramar till er och lycka till!! Puss på näsan:)

anna-en ängel i himlen, en på jorden sa...

uuunderbart