söndag 18 juli 2010

ryslig film

Jag måste sluta nu.
Just nu måste faktiskt vara den sista minuten jag ser på det där, annars kommer också den sista chansen till sömn att ryka.
Ser på När lammen tystnar och kan inte sluta (jag ska inte se läskigt i min ensamhet och när jag sover i vardagsrummet själv är jag mycket ensam framförallt i sällskap av en rysare, iiih). Eller jag ser ju egentligen inte på filmen utan zappade bara förbi och fastnade. Igen. Herre min jösses vad bra den är. Anthony H är kung och Jodie F samma. Vilket par. Men Anthony alltså. Så läskig. Ingen man vill möta. Ja jo jaa Anthony H himself iofs hade ju varit en ära utan dess like att få träffa på, men inte Hannibal som är Anthony som är Hannibal som är... ja ni förstår hur bra jag tycker han är.
En minut till.
Sen sova. Eller invänta sömn. Det är redan svalt härinne och då har jag bara 5 av de 8 fönstrena öppna. Heja. Ute skriker jobbiga fylleungdomar och jag skäms för varje skrän jag själv delat med mig av i min egen ungdom och tackar samtidigt för uppfinningen öronprops som snart åker i.

God natt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, jag låg på samma sätt i går kväll och försökte sova, med skrän utanför mitt fönster. Men det var pensionärer som bor granne med oss som hade fest. Jäklar vad de kan föra liv egentligen! Jag blev sådär riktigt störd på dem och öronpropparna åkte in efter ett tag/Carina

Anonym sa...

Jag bara ÄLSKAR thrillers. Med åren blir än lite kräsen dock då det bara visas repriser hundra ggr. om. Vill tipsa om radioteatern.Gillar att sitta i en gammal stuga med batteriradio och lyssna på P1-program medans fladdermössen svishar förbi i mörkret.Sen tar jag en stilla simsväng i det kalla vattnet och jag njuter av min egna valda ensamhet dessa veckor. Kijan

Anonym sa...

Nä, jag såg ingen rysare på TV igår. Enda rysaren var svetten som rann och aldrig tycktes ta slut. Plus oljudet från några myggor som letade sig in genom våra öppna fönster. Radioprogrammet Vaken fick bli mitt sällskap, och det är faktiskt riktigt trevligt sällskap när man inte kan sova. Men sova blev det ju naturligtvis utan vare sig regn eller åska och dagen idag har varit riktigt behaglig.
Hoppas ni haft det bra också och inte alltför varmt! Kram Maggan1