söndag 4 juli 2010

shrekfylld dag och så kväll på det

Jag tog i för hårt, det ska erkännas.
Den där dansen alltså. Aj aj.
Jag vet inte om det var bara den eller den i kombo med annat som gjorde att jag ett bra tag fick ligga och klocka värkarna i kväll. Fy fasiken vad den värkte. Värsta sammandragningarna med en oskön (som om det någonsin är skönt) dos av menssmärta kan verkligen däcka den starkaste. Nåväl. Lite bricanyl senare och det är åter lugnt i lagårn och snart ligger jag och sussar med mina killar. Ingen mer dans på ett tag.


Jag och Jess gjorde en sväng till Stockholm idag. Tanken var att Marcus skulle gjort oss sällskap men så fick han förhinder i sista stund och det blev en tjejdag, om man inte räknar med Shrek. Jessica är inte bara lite förtjust i nämnda kille (även om jag också med skräckblandad förtjusning hånglar med honom på en av bilderna) så det var mycket trevligt att åka med henne. Filmen var såklart bra, som de alla är. 3D var kul och det får vara sista ordet för nu ska jag i sängs.

God natt.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, då utfärdar vi dansvarning från och med nu! Även om det var kul när det begav sig för oss som fick se din dans. Men det finns gränser även för oss, du ska ju inte bli dålig. Men du är tuff, ett löfte är ett löfte ;-)
Skönt att det nu lugnat ner sig så att du kan sussa med dina M i lugn och ro.
Synd att Marcus inte kunde åka med till Sthlm, men å andra sidan fick han och Milo lite egentid istället kan jag tänka mig.
Men du, jag hade nog inte hånglat med Shrek, tycker inte han är speciellt tilldragande att se på. Men då menar jag bara åsynen, inte rollen som sån.
Sov gott alla tre (fyra). Kram Maggan1

Jenny E sa...

Om man vill känna sig nätt och lätt som en fjäder som höggravid, ska man visst ställa sig intill ett träsktroll! =) Fin topp du har.

Anonym sa...

Skall du dansa in på sjukhuset? Och sniita fram lilla tjejen. Nu får du ta det lugnt.Marcus hemma med lille sonen KUL för honom Milo o pappa. Fotboll im igen o på onsdag sen final söndag tror jag. Bara inte Tyskland vinner det vill inte vi spelar som maskiner. Inte spännande .