tisdag 20 juli 2010

kunde själv inte heller låta bli...

Handlade lite fina reatröjor åt Milo på pop och såg dessa små så söta. Också på rea vilket är bra då priset landar mer på den normala nivån enligt mig.
Hursom.
Det blev en klänning/tunika med mjuka härliga shortsmamelucker till och en body i läckert turkost samt en söt mössa som passar ett nyfödingshuvud storlek större och med tanke på både mammas och pappas skalle så kommer det behövas, he he. Som ni märker kan allt liksom has med allt också och det tycker jag var väldigt smart av mig. Storleken är 50 vilket borde vara perfekt precis i början.
Oj. Nu kom det en overklighetsvåg över mig igen. 3 veckor från idag. Imorgon är det mindre än tre veckor. Drygt två typ.
Oj.
Oj.
Kommer vara i vecka 38+2 den tionde.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad jättefina kläder du handlat till tösen! En liten klänning, jisses vad kul! Och allt i samma stil så att det kan kombineras, himla smart och snyggt gjort! Förstår att det kan kännas overkligt, men det är ju bara hur sant som helst.
Men du skrev förut att du skulle ta fram Milos första klädkarton om 2 veckor, blir det inte lite kort om tid då för att tvätta och göra klart? Ja, bara en fundering - du vet ju bäst själv, ska inte lägga mig i, men det bara kom .....
Tack för att du visar oss bilderna!
Kram från Maggan1 till er!

Helene sa...

Jättesöta kläder som Plutt ska få! Det är så spännande att följa din resa. När Milo kom så ramlade jag in på bloggen precis innan han kom ut, så det har varit och är så kul att ha följt Plutt från början. Kramar!