torsdag 22 juli 2010

fick ett till förresten

Mail alltså.
Finnjonna (bloggen) är visst nominerad i en tävling på nightlife.se där man ska utse Norrköpings bästa blogg. Kul! Väldigt roligt.
Det var ett tag sen (sa hon med ett snett och ödmjukt leende) och vunnit har jag ju inte gjort särskilt ofta om ens någonsin så därför tänkte jag fortfarande ödmjukt be om er röst ---> här.

Även Sachiko är med, vilket är mycket bra och helt rätt! Men nu är det så att jag (kom gärna ihåg, som om jag skulle ha låtit er glömma, hur synd det är om mig med min onda röv) vill vinna den där påsen med roliga grejer eller vad det nu var som låg i potten så pliiiiis, rösta på mig!!! Inser något generat att vid det här laget har ödmjuk finne förvandlats till en patetisk dito, men det är ok, bara ni röstar -på mig!!! Bara gört! ;-)
Nu natti.
(Heja på er andra bloggar med och lycka till! Är hedrad över att få vara i ert sällskap.)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du är bra,och det ÄR synd om dej, men sorry Sachiko är bättre och det är synd om henno oxå ;0)
Lycka till!

Helene sa...

Så, då har jag lagt min röst på dig!
♪♪♪

Anonym sa...

Hallå där och god morgon! Här är mulet och det har faktiskt regnat lite!!! WOW.
Nu har jag röstat, men tyckte det såg lite konstigt ut, fick inte någon "bekräftelse" på att jag röstat och på vem (dig förstås). Hoppas rösten räknas trots detta.
Jag tycker du är värd att vinna, enligt mig är din blogg den bästa!
Ha en bra dag! Kram Maggan1

Anonym sa...

Ja du får min röst..fast jag är lite avis på den finska korven hehe

/Anne-Li på Gotland

Christina sa...

Du har Sveriges bästa blogg enligt mig. Vilken kvinna! Stark och med en enorm livserfarenhet. Fortsatt att vara du och låt mig njuta av din blogg varje dag. Kram Christina

PS röstat har jag ju givetvis.

Frida sa...

Klart att jag lägger en röst, din blogg är kalasbra!

Anna sa...

Kul. Nightlife "hängde" jag på dagligen för sisådär 8-10 år sedan. Hade lite kontakt med killen som startade denna sidan (och gissningsvis är han som äger sidan fortfarande). Det var en helt galen tid som jag minns med ett leende. :)