tisdag 13 juli 2010

centralbadet -skärpning

Det mulnade på rätt bra där ett tag för att sen bara trycka ut ett par ledsna droppar och inget mer. Synd, mycket synd. Men jag gläds åt den något svalare kvällsfikastunden med Jess då jag åt både glass och drack en dricka utan minsta ilning. Tjohoo.

Idag var vi en sväng till centralbadet och vad ska man säga?
Jo. Så här. Det var väl en sådan där upplevelse, ni vet, njaaae. Mycket kunde vara så mycket bättre. Asfalt runt hela området, uteservering med nerblåsta parasoller, skitiga bord och stolar huller om buller, ruttna räkor i salladen från cafét och avsaknad av badvakter som har koll är några såna. Framförallt när det faktiskt kostar en bra slant att gå in. Tummen ner där om ni frågar mig medan sedan lilla äventyrsbadet inomhus för de minsta verkade kanonroligt för Milo (när han väl vaknat) och många fler små, men också där blev det tydligt att lite mer personal borde finnas på plats när alldeles för stora killar sprang omkring och halkade bland ett och tvååringarna. Den personal som ändå var där, var mycket trevlig det måste jag säga och kvalmiga dagar är det tacksamt även om flera som sagt hade varit ännu tacksammare.
Nu fortsättning på dans.

5 kommentarer:

Christina sa...

Usch!
Du skulle bott i min stad. Kommit till mitt café och bli bortskämd.
Vi har babycafé på måndagar.
Sen kunde ni följt med hem och gått ner till havet.
Vi kan ju drömma lite.
Var rädd om dig.
kram Christina

Anonym sa...

Synd att det inte var så där jättebra på Centralbadet. En eloge ändå till den personal som fanns där och som var trevlig!
Man behöver svalka och lugn och skön avkoppling såna här dagar.
Kram Maggan1

Anonym sa...

Kantänka att det som vanligt är alla dessa nerdragningar i kommunen eftersom de varken kan anställa folk och rusta upp,men snyggt och fräsch borde de väl kunna hålla det och risken för olyckor ökar ju om de äldre springer runt bland de små.Fler skulle söka sig dit då så det skulle de ju tjäna på. Kasst och inte så smart tänk där precis.

Anonym sa...

menade inget illa i mitt förra inlägg om den personal som finnes där,dom är ju trevliga säger du men...här borde någon ta tag i vissa problem tydligen,städa upp,kolla köket och rya i till äldre barn som uppför sig illa.En liten försynt betraktelse från Kijan

Anonym sa...

Kan ni ta er till Friluftsbadet i Söderköping så är det himmelen på jorden i jämförelse... 4 olika stora bassänger, lekpark, mycket gräsyta och väldigt lite skräp. Kiosk och omklädningsrum samt hytter. 40 kr för vuxen, gratis 0-6 år. Har köp ett säsongskort för 390 kr/vuxen. Kan bara ösa beröm om detta bad. Lugn stämning, ordning och reda, många barnfamiljer och inte mycket märkvärdiga som vill visa upp sin snygga kropp och trendiga utstyrsel. Väl värt ett besök!

Marra