lördag 17 juli 2010

lördagsglädje

Nu fortsätter det regna! Och om jag inte helt misstolkar känslan mot min hud så är det en sval smekning av frisk luft som dansar därpå. Underbart. Efter första skuren, min dans till trots, blev det knappast skönare, men nu mina vänner, nu svalkar det gött.

Milo har pratat klart för ikväll och Marcus sjunger för honom nu. Jag väntar på Boyd, inspector Boyd, som åter ska lösa gåtor på ettan.

För att inte bara tjoa och tjimma såhär på lördagkvällen måste jag ju dela med mig av lite kroppsligt gnäll också. Annars kan ju någon gå och tro att allt plötsligt är helt bra, he he.
Hursom. Här kommer, gnäll:
Min högra höft har inte velat vara med alls sedan igår. Haltar som en krigsskadad eftersom varje steg smärtar som fan. Kan inte riktigt eller nästan alls stödja mig på det benet (högra) och då blir det svårt att gå. Skulle behöva kryckor, men vad gör man en helg. På måndag är det förhoppningsvis bra, om inte träffar jag ju läkaren som får skriva ut piller.
Min tand är iaf bättre och pc-kuren fortgår, fast så klart fick jag -som ett brev på posten (liksom alltid vid antibiotika), ett jäkla kli och sådan sveda i underlivet att jag höll, håller på att gå itu. Jästinfektion (svamp med andra ord men det låter så fult, ungefär som att det växte massa trattar i pullan, nej fy, då gillar jag jäst bättre) konstaterad av proffset -mig själv. Bra är att det finns medicin mot allt, så snart är förhoppningsvis även svedan borta.

En bra sak ändå att avsluta inlägget med är att delge det faktum att jag faktiskt sov nästan hela 3 timmar i sträck inatt! Som jag hoppades. Det är inte illa alls. Kanonbra faktiskt! Kan vara att jag därför också känner mig så pigg och glad trots diverse små krämpor. Mer sömn åt folket helt enkelt!

Kram!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så skönt att ni får mer regn, jag hoppas också på det. Just nu är det bara fuktigt och kladdigt varmt. Men det ser faktiskt lovande ut på himlen, kommer nog mer både regn och åska. Om vi har tur!
Så telefonpratandet har övergått till sångstund nu, ja det är väl inte fel utan tvärt om, speciellt om man får vara åhörare. Nu vet jag ju inte hur Marcus är på det här med sång, men är han lika duktig med det som med sitt författarskap så måste det ju bli bra.
På tal om gnället – om du har jätteont i benet i morgon och knappt kan gå så tror jag du kan få låna kryckor på akutmott på sjukhuset alternativt på jourcentralen. Hos oss funkar det så, även när det är helg. Ring och kolla, det bör vara så hos er också! Sen till biverkningarna av penicillinet för tanden, inte dom positiva biverkningarna i form av tarmrensning utan den kliande och svidande jästen som dykt upp på icke önskvärt ställe. Shit, det kunde väl räckt med tarmrensningen, men jäst brukar ju komma som ett brev på posten ihop med penicillin tyvärr. Hoppas du har lite ”jästmedicin” hemma som du kan använda nu på direkten.
Hoppas du får sova lika mycket den här natten nu som igår.
Kram Maggan1

Anonym sa...

Ifall du inte vet så är Yughurt väldigt bra att smörja med så att jästen försvinner.
Och helt ofarligt vilket är bra

Lena i Kalmar

maddiis sa...

Jag har bittert fått lära mig att äta A-fil ett par gånger per dag(och jag avskyr fil!) när jag går på penicillin för att inte drabbas av nämnda åkomma... Isch!