måndag 5 juli 2010

Lovas sommarfoto

Skrev för ett tag sen om en vacker liten flicka som berört mig så. En liten tjej som inte längre fick vara kvar hos sin älskade familj.
Hon heter Lova och var 6 år när hon i slutet av maj i år inte längre ville/orkade bråka med elaka cancermonstret och somnade istället in.
Den här sommaren saknas lilla Lova, hennes familj går sommaren till mötes en för lite. Alltid en för lite.
Förra sommaren, innan allt ont, tog hennes mamma AM en vacker sommarbild som nu är med i en tävling.
Här är bilden.
Och ni får gärna gå in och rösta, liksom jag har gjort flera gånger. Inte för att tycka synd om utan bara för att bilden och den vackra tjejen på den är så fin och full av liv. För kärlek dör aldrig och Lova är kärlek och i ständigt kärleksfulla tankar och minnen hos de som kände henne och just nu njuter hon sin sommar på grönare ängar än vi någonsin sett.
Alldeles för långt borta från sin mamma.

2 kommentarer:

kat sa...

Jag blir så otroligt berörd av denna lilla Lova som jag också läst om. Det känns inte som att rättvisan direkt finns när små barn måste lämna denna värld alldeles för tidigt.

Lycka till med sista tiden av graviditeten!

Anonym sa...

Nu, precis som när du berättade om Lova vid Mors dag, så blir jag så berörd av Lovas öde och hur deras familj måste känna det. Kan inte själv exakt sätta mig in i känslan, men den berör mig på ett djupt plan.
Har naturligtvis röstat på den fina bilden av Lova!
Tack Jonna för att du påminner oss!
Kram Maggan1