tisdag 13 juli 2010

dag efter dag

Det vill vara varmt. Men inte jag. så idag ska vi kanske ta oss ut till badet och hoppas kunna hitta nån svalka där. Det där med löften om regn som ju annars inte är särskilt svårt att hålla verkar inte alls stämma nu. Ja ja. Gilla läget behöver man inte någonsin (kom ihåg) men det finns en hel drös av saker man mår bättre av att bara acceptera (jobbar på det) och dett aär en sådan.
Det är varmt. Punkt. Slut.

Antibiotikan inte bara biverkar nu utan har också tagit bort det mesta av tandvärken, kan numera tugga med andra sidan utan att hela tiden råka komma åt det jätteonda (som ju är mer av ett minne blott idag) och ropa AJ. Dessutom är ögat bättre så det kan ju vara att det var en inflammation som medicinen biter på eller så är det bättre ändå. Hursom så är det bra för mig.
Ännu mer mindre ont och jag kanske slår till med en dans. Eller nej, inte på riktigt, sist slutade det ju med tripp till förlossningen och det ska vi undvika. Men en subtil tankedans har väl aldrig skadat någon.
Vi får se.

Kram.

4 kommentarer:

Tautolog sa...

Åh vad skönt att höra att din tandvärk ger med sig. Det kan vara så att jag har tagit över en del av den för jag vaknade med dylikt imorse. Regnet är också här (i Malmö)... jag beklagar.

Moberg sa...

40 dagar kvar står det på bebbens tillväxt kurva!!!! Minns du när jag tjatade om att det "bara" var 169 dagar kvar eller nå´tt sånt!;)

Om några veckor ska Milo få en lillasyster och du & "maken" en dotter! Mäktigt! Fantastiskt! Spännande! Och för oss som bär er i våra böner och hjärtan önskar vi såklart att allting ska gå bättre än bäst!

Kram fina

/Madeleine

Anonym sa...

Yes, det är och har varit varmt som katten idag. Regnlöftena har vi inte sett ett spår av här heller. Har försökt mig på en stilla regndans idag också, men inte har det hjälpt. Hjälpte din subtila tankedans??
Skönt att tandvärken nästan är borta och att ditt öga är bättre! Det var en trevlig info. Nu hoppas vi på att tandskrället blir lagat också under veckan.
Blev det någon tur till stranden så att åtminstone Milo och Marcus kunde bada och du kanske strosa runt utan att direkt bada? Hoppas det, för idag har det verkligen behövs svalka.
Snart blir det balkongdags, solen är på väg bort, så då kan man njuta lite där fram mot kvällningen.
Kramar till er från Maggan1

Anonym sa...

Uschijedanemej,även jag har sen gammalt tandläkarskräck och får flashbacks så fort det talas om tandläkare.Min tandläkare berusade sig på alkoholen på mottagningen och gjorde lite som hon ville (personalen tycktes tydligen inget våga säga)samt talade en obegriplig danska. När tandvärk sätter in rejält går det ju knappt att stå,gå eller existera,men gù ska veta att man ändoch lever ungefär. Jag har i dessa stunder allvarligt funderat på att dra UT hela skiten och kört med lösgom,det är ju ett mycket billigare alternativ om en har en skral kassa.Hoppas för "lugna" dagar för dig nu Jonna. Kijan