lördag 17 juli 2010

beredelser före

I sökandet efter svalka har jag nu stationerat mig med mina kuddar i vardagsrummet igen efter att ha sett den mycket bra filmen Moon med Marcus, som dragit sig tillbaka till sovrummet med stängt fönster. Det får vara så här. Jag behöver luft och han tystnad, imorgon ses vi igen och trots att jag saknar mina killar på natten ser jag fram emot att kunna sova någon timme, kanske 3(!) om jag har tur, i sträck.

Mina föräldrar kom igår på lite av ett spontanbesök och stannade till idag. Det är inte mycket ledig tid de har mellan jobb och annat, men superkul alltid med de dagarna vi kan få och alltid så uppskattat av oss alla. Milo skiner upp som en sol när momma och moffa kommer och skulle hänga med överallt igår när hål borrades i väggar och hyllor skruvades fast. Mamma och pappa kom med fina vaggan med och den står nu i ett hörn i kartong och väntar på montering. Det är med en helt annan känsla den här gången jag tänker på den så här innan även om det fortfarande är lite för läskigt att börja ta fram den så här tidigt. Men snart så. Kan i alla fall nästan se en liten ljuvlig bebis ligga däri och sussa sött sen. Om inte alls så lång tid...
På måndag ska jag till min läkare och förhoppningsvis få en snittdag. Från nästa vecka är det bara 3 kvar och hur sjukt lite låter inte det!?!
Shit.

Min tand. Jo den blev typ halvfärdig i förrgår. Bedövningen tog den gången så inflammationen borde vara på bakåtgång. Skönt, mycket skönt även om det inte är riktigt skönt i munnen än. Haft fortsatt lite ont (framförallt mornarna) och hoppas nu det sista ska försvinna med medicinen så jag får gå aj aj aj-fri till september då vi ska göra klart allt. Dvs aj aj aj-fri i käften. Det andra ajet fortsätter nog ett par veckor till och jag börjar bli van.

Nä nu ska den här varma kroppen släpas till duschen och sköljas av.

Kram och god natt.

2 kommentarer:

Christina sa...

Vilken härlig soffa ni har!
Jag tittade på den och Marcus+ gäster och jag gillar den.
Kram Christina

Anonym sa...

Jaa, det är inte lätt det här med svalka contra tystnad, men ni har ju löst det bra åtminstone nu tillfälligt, det blir snart bättre hoppas vi vad gäller den här väldiga hettan. Man håller ju på att kvävas, och natten som gick var den värsta på hela sommaren tycker iaf jag! Har inte sovit mycket, vaknade ideligen och var genomsvett och det är inte skönt.
Kul med föräldrabesök, förstår ni uppskattar när dom dyker upp! Dom verkar vara jättetoppen! Och så vaggan, oj vad härligt det låter, och jag förstår att du känner annorlunda den här gången. Jag fick hem vår första vagga ungefär 1 månad innan barnafödseln, men jag gjorde inte något åt den förrän precis veckan innan det var dags, då först bäddade jag den och gjorde den så fin. Spännande med måndag och att du ev får datum för snittet! Och tänk att det bara är 3 veckor kvar, helt fantastiskt!
Bra också med tanden och hoppas nu den håller sig lugn till september.
Kram till er alla tre (4) från Maggan1