måndag 17 september 2007

att göra London

Så var hotell äntligen fixat i London! Trodde aldrig jag skulle säga det men fy fan vad trött på hotell jag är! Har inte gjort annat än letat och kollat och kollat och letat senaste månaderna. Tyckte förut att det var höjden av nätsuring att leta hotel runt om i världen, men nu kräks jag på det. Aldrig mer. Efter september ska jag stanna hemma.

Men på torsdag ska vi, ena brorsan och jag, först landa i London och bo några nätter på ett klassiskt två-stjärnigt brittiskt B & B, med full engelsk frukost inkluderad. Så det blir bönor, flottiga korvar, tomatkross och en skiva bacon varje morgon. Eller inte. Bror har inte pratat om annat sedan förra Londontrippen, så nu ska han få svulla! Jag kör nog en lite lättare variant men lite gojs ska det väl slinka ner i mig också.
På torsdagkväll blir det sedan humor! Med stot U. Ricky Gervais bjuder på skratt och vi kommer finnas där och tacksamt ta emot. Blir hur kul som helst. Trist att inte min M kunde följa med, men måste man köra Lappland runt just nu så får man skylla sig själv, nästan. Men trist är det. Fast jag kommer garanterat återberätta allt på mitt alldeles speciella finnjonna sätt och fram emot nästa höst nån gång beräknas jag vara klar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Och vi trogna läsare ser förstås fram emot att få höra hur det var... ;) Gillar verkligen det du skriver, du är duktig!

finnjonna sa...

Tack Katarina! Nu blev jag glad! Lovar berätta mer sen.

Anonym sa...

London där har jag bott! Då måste du besöka mitt favorit varuhus Harvey Nichols. Det ligger en liten bit från Harrods och är lyxigare! Där köper du underbara ostbollar, billigt. På deras restaurang, Fifth Floor åt jag min första sushi, jag älskar sushi. Dessvärre är det nästan omöjligt att få bord där bland alla innemänniskor. När far du? Njut av din underbara Londonresa!

finnjonna sa...

tovan: På torsdag åker vi. Ska absolut till Harvey Nichols! Älskar sushi jag med. Ska bli skoj faktiskt. Kanske springer jag på nån kändis där?!