torsdag 27 september 2007

redan tillbaka

Jo för det blev nämligen inget. Har tydligen nästintill perfekt syn igen! Helt obegripligt (eller ja, hur man nu vill SE på saken), men synen har blivit bättre sen mars och är åter så bra att man kan inte lasra till nåt mer och rent skitglad för det är jag! Även om det blev lite av en antiklimax-känsla att återvända hem utan ingrepp i bagaget, hade ju laddat så i veckor inför detta och urladdningen som följde blev bara till ett pyyyyyys på nåt sätt och det kändes konstigt där ett tag. Men nu känns det bättre ur SYNvinkeln. För jag ser ju faktiskt bra nu!

Att jag i övrigt ser überjäklig (måste passa på eftersom det så sällan så här efter VM finns anledning att använda tyskt ü) ut och är ett bölande vrak skyller jag mellan hulkningarna på den bekanta PMS-"kompisen" tillika monstret som likt gevalia är på oväntat och ytterst ovälkommet besök. Igen.

Hrmph.

4 kommentarer:

Anonym sa...

du stör mg aldrig,jag älskar dig så mycket.

Anonym sa...

Men det var ju bra att du slapp göra ett nytt ingepp. :-) Då behöver du bara dras med magknip, annars hade det varit dubbeldos av ont! Har oxå mina funderingar på att fixa ögonen... Skulle vara så skönt! (på sätt och vis) kram

Fertilitetsturist sa...

Grattis till synen! :-)

Anonym sa...

Men vad skönt att det blivit så bra...bara att gratulera...och nu sätter vi oss snart och lyssnar på Karlavagnen*s*
Ha det bäst