fredag 14 september 2007

klister på golvet

Så känner jag mig. Som en fläck. En riktigt utsmetad sådan. Omöjlig att få bort. Är så trött. Ligger i och för sig inte på golvet, även om det faktiskt känns just så just nu. Flera gånger om dagen måste jag nypa mig i kroppen för att kolla att den hänger med så att det inte är en utomkroppslig resa jag gett mig ut på.
Den väntar jag gärna ett tag till med.

Venedig var hursomhelst helt underbart! Igen. Men också en anledning till fläckfeelingen. Kan ju inte ta det lugnt. Tror det där. Lallar runt glad och full av energi. Går, tittar och njuter av det jag ser och inte ens en aning av det som komma skall, fastän jag gjort det så många gånger förut. Och nu sittligger jag här, flåsande, tung, utsmetad. Men ack så lycklig. För Venedig är en dröm. Varje gång. En fantastiskt vacker dröm som är värd all fläckighet efteråt.

Nu ska jag sova.

Te får älsklingen koka själv sen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du kunnat sova i natt. Idag är dagen för mig. Klockan 15.00 går jag och min älskade blivande man ner för altargången. Wow, vad häftigt.

Ha det bra

Anonym sa...

Vad gött att resan var härlig och att Venedig var sig likt!

Anna - grattis!

finnjonna sa...

Annorna: Ja det var härligt!

Anna: hopaps din dag var helt underbar den med! GRATTIS big time nu!

Anonym sa...

Tack så jättemycket. Vi hade en helt underbar dag. Solen sken ikapp med oss. Tyvärr var det lite kallt och lite blåsigt. Vi hade roligt. Gästerna hade roligt. Prästen var underbar, men det visste jag redan då jag "specialbeställt" honom.
Jag har lagt upp några bilder på min blogg ifall du är nyfiken.