tisdag 26 april 2011

saltisarDet är inte klokt vad man har behövt stå ut med här i Rom. Ingen saltlakrits någonstans och den söta som finns är inte direkt något att hänga i gran eller ens i påskriset. Snacka om att finnjonnan gått i spagat några gånger i ren frustration på grund av saknaden efter det oftast svarta guldet. 
Men.
Och detta är ett fantastisk och trevligt stort litet men. Då är det ju perfekt när till exempel webbmackan kommer på besökoch har med sig tre (!) påsar tyrkisk peber till mig (oss). Mums alltså. Måste hålla i mig så jag inte äter upp allt på en gång, har ju några dagar kvar innan jag kan gå berserk bland godishyllorna.
Natti.

3 kommentarer:

Helene sa...

Ät inte alla på en gång för då kommer gommen att lossna ;-))

Men jag håller med dig, det brukar inte finnas något vettigt godis någonstans utanför Sveriges gränser, i alla fall där jag har varit.

Nina sa...

Mitt tips är Ikea - räddningen för alla svenskar boende utomlands. Vill minnas att de har något slags saltlakrits iafl, kan inte lova Turkisk peppar.

Anonym sa...

Turkisk peppar, jo jag tackar jag!Men jag hoppas också du inte åt alla på en gång. För det är nog inte bara gommen som lossnar då, tror även att magslemhinnorna lägger in en protest!
//Maggan1