tisdag 29 maj 2012

ilar ont

Det finns få saker som får mig att morra så som när bedövningen efter tandläkaren släpper och det gör ont på ett helt nytt sätt där inne, nere nånstans.
Just nu är jag ännu en tusenlapp fattigare och har åter känsel på vänster sida, men kan inte bita något med den, då det ilar.
Morr.
Men jag ska dit i övermorgon igen, och jag får ta det då. Enda gången som det känn "bra" att gå tillbaka, är när det är något som inte känns bra så här efter förra gången.
Äh, får släppa det nu.
Och sluta morra.
Har precis ätit våfflor med pluttsen och återhämtat mig nästan efter min italienska-online-lektion som gick så där. Ensam med två små trötta, griniga, sjuka barn är inte charmigt framför webkamera och klasskamrater.
Till kommande höst måste jag hitta på något. Det där med att bestämma att jag en timme på tisdageftermiddagarna skulle få vara instängd ensam i ett rum, med familjen i annat gick ju sådär, med facit i hand. Nä, ny termin, ny strategi. Men hur den ska se ut vet jag inte än.
Nu öppna fönstret och andas frisk kvällsluft.

1 kommentar:

Anna sa...

Men Marcus kan väl också vara hemma med barnen ibland när de är sjuka. Så kan du sitta i ett annat rum och plugga. Sen får ni ju bestämma någon eftermiddag/kväll som är din pluggkväll ...och den ska vara din pluggkväll oavsett.

Förstår dock att det inte är så lätt. Kan handla om pengar eller att Marcus har svårare för att vara hemma. Men om han tar någon dag då och då, när du måste plugga, då får det ju helt enkelt lösa sig. För dina studier ska jag ju inte ta stryk. Och du tar ju samtidigt stryk då; för det blir inte roligt i längden när det känns motigt allt för ofta.

Hoppas det löser sig till hösten för er och att det trots mycket sjukdomar ändå gått bra för dig den här terminen.