tisdag 1 maj 2012

tystnad tack

Jag har tappat rösten. Hittar den inte någonstans.
Härligt tänker nog Marcus som inte verkar tycka det är värst jobbigt alls att det är tyst i den finska strupen.
Fick ont i halsen för en vecka sedan och sen blev det värre i helgen och ändå skulle vi till Gröna lund. Vilket jag iofs inte ångrar för det var sanslöst kul!!!
Päivi och Jesper var med och jag och Jeppe åkte häxkvasten ett par gånger och jag skriker när jag åker. Högt. Så där jag-hååååller-på-att-dööööööö-skrik. Varje gång. Inte bra. Men kul. Jättekul! Älskar galna karuseller och vill mer nu när jag tänker på det.
Kunde hursomhelst inte åka mer sen för min röst började packa ihop och jag gissade att den nog snart skulle sticka. Och nu är den borta.
Kvar är ett kraxande jag inte känner igen och jag misstänker att jag bara borde hålla truten för att få tillbaka det jag förlorat.
Så jag ska försöka göra det nu och som sagt, ingen av den som fortfarande är vaken verkar ha något emot det.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej där! Borttappad röst är svår att hitta, men den kommer tillbaka av sig själv. Jag lovar, brukar själv tappa rösten utan att åka häxkvast eller liknande hisnande saker. Jag åker hellre barnkaruseller som snurrar på lugnt och rofyllt ;-)
Din misstanke om att du borde hålla truten är inte bara en misstanke utan en sanning, du ska inte ens viska för det retar stämbanden det också.
Nu ska jag snart inta horisontalläge och lyssna på radion. Har lyssnat på Marcus Skansental på datorn här ikväll, hälsa honom att det var jättebra!
Ha det gott, var så tyst du kan och så hoppas vi rösten hittar fram sakta men säkert.
Kram Maggan1

Anonym sa...

Rekommenderar att gurgla med ljummet saltvatten morgon o kväll, utan att dricka/äta något timmen efter. Inte gott alls, men det hjälper att ta kål på bakterierna. Krya på dig!
Kram Louise

Anonym sa...

Haha. Du är underbar. Hoppas din vackra röst snart är tbx. Själva var vi på Liseberg i helgen. Det var maxat roligt det också. Kraaam Gråa musen