lördag 27 september 2008

dag trettiofyra -la la la lördag

Lördag är det ja. En inte så rolig dag egentligen, men med besök från svärmor och svärfar blir det genast lite mer livat och det piggar upp. Fick massa fina presenter av Eva, flera filmer och ett vackert halsband med ett hjärta i glas. Det är så kul med paket!
Ikväll ska jag vinna lite på bingolottos guldkväll hade jag tänkt. Har en självklar vinnarkänsla så nåt måste vara på gång.

Min förskylning, eller snoret är där det är. Lättar lite när jag sitter så jag gör det aningen mer. Tror det är bra. Sitta lugnt brukar inte orsaka sammandragningar och samtidigt sparar jag något på höfterna som börjat skrka ut sin ilska mot mig. Kan ju inte ligga på rygg längre så stackars sidorna lider.
Har inte tagit bricanyl eller lugnande på ett par dagar och det känns mycket bra. Vid behov kommer det åka ner en eller två men så länge jag slipper är jag glad.

Imorgon går vi in i v 20 Mini och jag och sen är det bara runt 4-5 veckor av skräcktiden kvar. Det kan väl få gå fort?
Snälla...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Oj redan 20 veckor, tiden kommer bara springa förbi!
Kommer ihåg när jag var liggande, låg ju mest på sidan och lyckades få liggsår på öronen hihi. Hoppas du slipper det. Håller tummar o tår för en vinst på bingo-lotto!

Anonym sa...

v.19 - v.25 tyckte jag var de värsta veckorna så kämpa på det blir lättare!!!
Jag hade v.25 som första mål även om v.28 egentligen var det jag absolut minst ville till... Jag förlorade ju båda mina änglar i v.24 så v.25 var liksom lite av en drömgräns :-)
Du är snart där du också! *kramar om*
Du får be Marcus om lite massage - kanske är han bättre på att ge det än min "gubbe" som inte alls var sugen på det...
Kämpa på vännen - du är så stark!!!

Anonym sa...

vad fort tiden går för alla nadra gravida mot vad det gör för en själv ;)

2o veckor - halvvägs!!!

Anonym sa...

kul med paket! skönt att tiden rullar på och att du mår bra för tillfället. hoppas det fortsätter så nu så att de kommande veckorna går snabbt! kram s

Anonym sa...

***Har en stark och levande känsla av att du om ett år sitter med en vild liten bebi i den famn!!
Kände bara att jag var tvungen att berättad det (hitils har jag aldrig haft fel..)***
//maria

Anonym sa...

Heja Jonna, det här fixar du!

Anneli sa...

Dessa sista veckorna kommer att gå hur fort som helst så håll i dig gumman!!!

Anonym sa...

Läste om er i tidningen igår och har även läst en annan som Marcus var med i själv. Kan inte annat att glädjas och gråta med er. Har själv haft en del besvär som har känts jättetunga i omgångar och jag vet hur det är att hoppas hoppas hoppas.....
Har nu läst igenom stora delar av din blogg och kommer att följa den med tummarna hårt hållna varje gång. Vill verkligen skicka all hjälp via tankarna.

Låter som en jobbig klyscha men med alla erfarenheter växer man som människa. ( speciellt du=))