tisdag 17 april 2012

lättad men... lite buhuu

Jahapp. Fick avboka min cellprovstid. Blöder lite. Har ju ett mindre elände med spottings titt som tätt och ringde för att kolla hur det var med provet en sån dag och inte bra tydligen. Eller det kan visa fel och ofta får man göra om och då jag kämpar med att nu göra en gång, kändes inte det så lockande. Ny tid således om två veckor, förhoppningsvis ter sig tillvaron spottfritt. Kakka. Hade gärna haft det gjort om man säger så.

Idag har jag Italienska futurum på schemat. Det börjar bli svårt nu med grammatiken. Jäkla verben böjs som om de aldrig hade böjts innan. Tur jag är van med böjningar från finskan, då det istället iofs är substantiven som böjs å det grymmaste, visserligen verb med och allt annat också nu när jag tänker efter så jag låtsas att jag har halva inne.

Sen ska jag fortsätta läsa om stumfilmens guldålder. Det är riktigt intressant. Filmens historia. Filmen är en så stor del av vår vardag idag och man tänker ofta inte hur den kom till och utvecklades, i vilket sammahang och varför. Men det ska jag göra nu!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilket jädrans skit att du inte kunde ta cellprovet, typiskt när allt mod var hopsamlat och så kommer det en liten "spot". Men det var ju bra du inte gick, för det är vad jag förstått lätt att provet inte blir helt bra utan man måste ta om. Jag har råkat ut för det själv och snacka om att oron blir ännu större än den var från början. Men bra du fick ny tid så snabbt, så du slipper vänta en eviighet. Och då är alla "spottar" portförbjudna.
Kram från Maggan1