torsdag 18 mars 2010

barnarbeteIgår var det fullt dammsugarös här hemma. Milo gick omkring i alla rum med sin surrande apparat. Så duktig han är vår kille. Känner mig lite stolt över att han vet vad man ska med dammsugaren göra, inte alls som det brukar kännas när han ser någon städa något annat. He he. Då glor han som om han aldrig har sett det förut vilket han ju överdrivet ofta inte heller har, ska erkännas.
Nu leker Milo med farfar. Jag vet inte med vad men njuter av att kunna sitta still ett tag.
Ingen sol idag men det kan ju bli en bra dag ändå.
Kram.15 kommentarer:

Anna-K sa...

Underbar "städhjälp" du har. Milo fixar det här med städning framöver - jätteskönt med lite avlastning.
Ha en bra dag!

Anonym sa...

Kul bilder. Han är ju jätteduktig. Har den rätta knycken med dammsugaren och stor målmedvetenhet! Bra att han kan leka med farfar lite nu, så både du och Marcus kan ta det lite lugnt½
Ha en bra dag!

Anonym sa...

Hej Jonna!
Toppen att du har hjälp av farfar,och Milo. Njut du av att sitta still, Det är du vär minsann. En viss ålder är barn såå hjälpsamma föräldrar skall utnyttja det mera. En liten plutt 3 år vattna mina blommor med nyponsoppa , jag hade somnat om en stund uttröttad. Fy på sig. Jag. Men vaknade av att det var full aktivitet och orden "sov du!" Jag rusade upp.Hjärtat stannade nästan. "När jag frågade varför nyponsoppa, jo det var nyttigt! Så det var en kärleksgärning.Blommorna överlevde. Han tvättade mina dukar också i tvättstället. Gav honom beröm för att han var såå snäll. Det blir ju lite annorlunda senare. Men det gäller ju att vara glad åt all hhjälp man får. Krama Milo-go och tack för de fina bilderna. Ingen sol här men imorgon kanske . Kram

Anonym sa...

Kompetent! Det är ett ord som ständigt dyker upp i mitt sinne när jag ser prins Milo!:) Hela killen lyser styrka, klokhet och just kompetens trots sin ringa ålder.

Tror att allt den härliga killen kommer att företa sig blir mycket bra. Det finns en sån självklarhet i allt han verkar företa sig så jag med stor nyfikenhet undrar vad för slags storverk han kommer att uträtta för mänskligheten. För tro mig, det kommer han att göra!

Hälsa lille prinsen att han gör bra jobb med dammsugaren:-)

Kram

/Madeleine

Anonym sa...

forts hjälsamhet
När jag frågade 3-åringen nåja jag var färdig köra iväg med ambulans först, men behärkade mig han andades ju. Har du ÄTIT något något för tredje gången-frågan
"Du är hytterix" kom det obs två tt.ordagrant från en som börjat lära sig prata rent. Det blev nya kramar.
Ha en bra dag .Och vila!

Anonym sa...

Duktig kille! Lovar gott inför framtiden. //Maggan1

Thess sa...

Hehe söt han är lillkillen!
Skönt att BM-besöket gick bra och att det såg fint ut.

Anonym sa...

Åh, min son Bruno har en precis likadan dammsugare som han älskar! Fast inte riktigt lika mycket som den riktiga... :)

Birgitta å Nyfikne Hern sa...

Han får genast anställning hos mig !
Herr Nyfiken fuskar sååå!
Har ni börjat med flyttbestyren ännu? Man ska visst flytta vart
tionde år, så man får rensa bort en massa skräp, sägs det.
Var rädd om dig! Hoppas Marcus är bättre! Krama den lille städaren!

Gråa musen sa...

Det ska börjas i tid det som krokigt ska bli :-)

Cilla sa...

Min son hade också en leksaksdammsugare när han var yngre. Det var den i särklass bästa leksaken enligt honom själv. Han kunde dammsuga i timmar :)

Agnes sa...

Åh, vilka minnen som dyker upp när jag ser er lille pys dona med "bamm-fuuugalen"...precis på pricken lik en av mina småpysar. För tjugosex år sedan. Ta vara på tiden med barnen Jonna.

fialotta sa...

Vilken söt liten städhjälp du har jonna.Lycka till med lilla magen

Anonym sa...

vilken fin dammsugare vart har du köpt den?

Johanna sa...

Herre gud vad du gör mig lycklig. Har hittills bara sett och hört om flickor som fått sådan dammsugare. "Ja, men det är ju inget för pojkar, de ska ha bilar" osv osv osv. Ingen som sagt så, men den mentaliteten finns överallt, bara flickor ska som barn tränas in i att städa hushållet. Att se Milo med en dammsugare och rosa strumpor gjorde resten av min vecka. TACK!