fredag 12 mars 2010

tv-kväll

Precis lagat egna fiskpinnar och det blev gott som vanligt höll jag på att skriva. Som vanligt i -som vanligt denna veckan då jag har lagat det som kom i kassen. Mindre mjöl och mer sesamfrön nästa gång. Det är så roligt för recepten har man ju kvar och så kommer man på små egna grejer att förändra/förbättra.

Ikväll är det final i På spåret. Vi ska sitta bänkade hela gänget och heja på lag Johanna och Marcus och hur det än går kan jag garantera att det komer bli en hejdundrande match. Tio minuters förlängning är det och då kan ni ju bara ana hur spännande det kommer bli!

Till svägerskan som tycker att det har blivit rent obehagligt att läsa min blogg (hon kryddar det med ett -fy) vill jag bara hälsa att sluta läs, människa! Jag vill dig inget obehag och råder dig därför att genast sluta med denna dumhet. Det finns böcker på bibban och bloggar i tusende att mysa åt och med istället -gör det.
Jag kommer fortsätta antyda och skriva hur mycket eller lite om precis vad jag vill. Det är ju det min blogg innebär.
Min -Jonnas.
Är det inte lite lustigt att man gång på gång får gå ut och påminna om villkoren?
Det är som om någon inte skulle gilla min mat (är ju lätt matfixerad nu om någon missat det) och ändå varje dag avsluta den frivilligt intagna och uppenbarligen äckliga måltiden med ett -fy, jag mår illa. Det finns gott om de som gillar maten så det är ju bara att låta dom fortsätta sitt mumsande och själv gå till ett gatukök.

Appropå mat.
Recept och bilder kommer snart på alla tre senast lagade rätterna.

11 kommentarer:

Lilla jag sa...

Ja det där är konstigt. Blev själv påhoppad i veckan då en tjej tyckte jag skrev för utlämnande, och det var omoget. Svarade då att jag skriver om mina känslor eftersom det är min blogg, men det är ingen mall för att andra måste tycka som jag. Men känns väldigt konstigt att bli påhoppad för ens tankar.

Marbeth sa...

Konstigt...tycker att din blogg är alledes ovanligt bra om det sanna livet,graviditeter barn jobb mat och män whats the problem ??
Iallafall min mys blogg <3

Christian sa...

Jaa! Marcus vann! Vi är många som har hejat på honom och Johanna, hälsa honom det. /Christian

Marielle sa...

Såg just Marcus vinna, grattis till honom! vad duktiga de var alla fyra tävlanden och sååå spännande till slut!

Anonym sa...

Strunta i dem Jonna! Marcus vann ju. Krama M och MIlo-go

Berit sa...

Dom vann! Vad kul, hälsa att de var de jag gillade mest hela tiden (kan bero på dej..)

Anonym sa...

Kul med era nya maträtter, ska bli spännande att få se lite bilder på dom tre senaste sedan.
Verkar ju som du är helnöjd, så jag måste hålla ögonen öppna på när konceptet kommer att lanseras här hos oss och så ska jag också prova.
KUL att Marcus och Johanna vann På spåret! Jätteroligt verkligen. Hälsa Marcus och ge honom en kram. Du har ju också en stor del i vinsten, som stöttat honom under tävlingen (hans egna ord i hans blogg)!
Skrev en kompletterande kommentar till "Svägerskan" på förra blogginlägget! Jäkla människor det finns! Jag blir så trött. Och det här är din blogg, fortsätt skriv precis som du gjort hittills. Vi gillar dig och det du skriver om på din blogg. Kan vi stötta när det är bekymmer så gör vi det, på samma sätt som vi verkligen gläds med dig i allt det positiva!
Kramar till dej, dina båda M och också till Marcus mamma som stöttar er just nu!
//Maggan1

Svägerskan sa...

Jag ogillar helt enkelt ditt halvgenomskinliga snack om "jakten på dig", på ditt jobb, det är obehagligt att du kanske kacklar om en närstående till mig, du fattar tydligen inte mitt budskap. Påstå inte att jag hoppar på dig för dina "tankar", du beskriver ju händelser på din arbetsplats. Och det är ett offentligt jobb.

Mandisen sa...

Ja det är helt j*kla otroligt, Jonna. Jag bloggar själv, mest för min egen skull, men också för Emilias, (vårt barn), och vår familjs och vänners skull som ska kunna följa vårt liv och E's utveckling. Om det sedan är någon utöver det som vill läsa den är det ju bara kul, men jag skulle blir topp tunnor rasande om någon hade några anmärkningar om vad jag skrev i MIN blogg. Ännu mer om de hade mage att kommentera att de inte VILL läsa min blogg. Men HERREGUD, det är väl ett problem som är ganska lättlöst, eller?! SLUTA LÄS MÄNNISKA! Så gör nu det, alla ni som dumpar av er negativa energi här.

Jag är också en "matnörd" som älskar att laga mat och få min egen-tid i köket, (OBS, mitt eget val, ni som tycker synd om mig "arma kvinna, som till på köpet måste laga mat"), så jag ser verkligen fram emot att se dina bilder och recept. Har länge funderat på en sån där mat-kasse men har insett att mitt kontrollbehov inte hade tillåtit det.

Kul att Marcus och Johanna vann. De är så underbara båda två! Oj, vad jag hejade. Precis som Marcus, är det ett program jag vuxit upp med och alltid med stolthet sett även om det är lite pensionärs-varning! Hahaha :D! Allmänbildning rules! Ha en bra helg och var rädd om er.

finnjonna sa...

Svägerskan: Ogilla allt du orkar, jag kommer inte rätta mig efter dig och för din egen skull tycker jag verkligen du borde sluta läsa.
Dessutom, det är INTE din släkting detta handlar om. Jag lovar. Någons släkting visserligen och just därför tänker jag inte gå ut med namn och bild.

Ulrika sa...

Tack för att dina bloggar jag läser de varje dag.Det känns så bra ,precis som om vi har samma smak.Jag blir hungrig av dina recept.Bry dej inte om den där "svägerskan" vet du vad?Avundsjuk är det enda.Tänk om hon kunde vara som Du.Jag läser Marcus ploggar också varje dag.Jag skrev faktiskt en kommentar till honom för några veckor sedan.Han är min favorit må du tro Jonna!Gratta honom till vinsten på Spåret.Sköt nu om dej,så lille Milo får ett syskon.kramar till er 3 från en gammal mormor. Ps. Var kan man få tag på Marcus Svarta Vykort ,har sökt i alla butiker i vår stad?DS.