torsdag 4 mars 2010

fikakillen

Idag efter jobb hämtade jag Milo så stackars inflammerade papps kunde vila lite och gick till stan för att rulla runt och förhoppningsvis också söva killen som såklart inte somnade alls utan istället hängde med och ledsnade till ibland när jag stannade för länge framför ett klädesplagg. Han är inte alls för att shoppa tydligen. D
esto mer gillar han att fika och det gjorde vi sen med Jessica. Milo åt och drack och var glad och fick sen promenera runt fiket helt på egen hand. Jag räckte honom min ibland för att stötta men nej, den viftade han bestämt bort och fortsatte vanka som en liten anka med magen putande framåt (jodå!) med de charmigt (bara hos en ettåring) fyllevingliga benen. Det var jättehäftigt att gå på ett helt nytt ställe med massor av människor.

Imorgon ska jag på välbehövlig fotvård. Skala bort lite dött skinn. Känns mycket bra.

God natt, sova här nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hjälp vad söt han är.. Upptäkter på egen hand "stör ej mamma", Jag skall upptäcka världen. Bli lite beundrad av snälla människor speciellt tanter som ler mot mig.
Ha det så skönt imorgon. Tacka Marcus för det hans skrev på bloggen om skådespelaren. Fint. Och hoppas Marcus kryar på sig snart. Krama lilla Milo-go.
hej.

Anonym sa...

Märkligt att Milo inte gillar att handla kläder ;-))
Tur att han gillar att fika iaf! Och sen att vandra runt fiket själv! Vilken härlig beskrivning du ger oss! Jag ser honom framför mig, både du och Marcus kan måla med era ord, så att man känner att man är där tillsammans med er! "Fyllevingliga ben hos en ettåring" - vilken helt fantastisk och riktig beskrivning!!
Fotvård - åh vad jag känner att det hade varit för härligt. Där jag bor har fotvårdarna nästan bara tid för "dom sjuka", för oss andra är det evighetslång väntan.
God natt och sov så gott!
//Maggan1