lördag 6 mars 2010

hurra

Mycket glad kan jag meddela att efter ett flera timmar långt febrilt och oroligt letande hittades så äntligen Plutts hjärtljud! Vilken lycka! En buse att gömma sig så.
Idag har tapeter till nya lägenheten valts ut och om jag inte är helt felinformerad mobiliseras de västkutska styrkorna as we speak och förhoppningsvis kan Marcus, vi, få lite assistans mot slutet av nästa vecka.
Bra dag idag. Eller ja, igår för att inte tala om den här nya som nyss började, den började mycket bra, tack vare ett vackert galopperande i dunkdunkdunkdunk-takt.
Kärlek.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Säger också hurra till att ni hittade Plutts dunkdunk-ljud efter idogt letande. Dom har förmåga att gömma sig även när dom är så små. "Vänder väl ryggen till så dom inte hör", kan man kanske fantisera om att dom tänker ;-)
Kul att ni valt tapeter också och framför allt att ni får lite hjälp till veckan. Hoppas att allt nu successivt blir bättre och bättre och kanske solen skiner även i Nkpg, så att ni kan ta en lite kortare promenad och käka lunch ute (fast inomhus) idag!
Hoppas ni får en bra dag!
Kram från Maggan1

Johanna sa...

Hurra för hjärtljud! Har ni en egen typ angelsounds hemma? Vi hade aldrig någon sådan, och snacka om oro när jag inte kände barnet på flera dar en gång! Då hade en sån varit bra att ha (om jag hittat ljuden, vill säga!)

Kram på er.