torsdag 18 mars 2010

nålar mot allt

Glömde ju berätta en bra grej som min barnmorska sa sist. Talade ju med henne om att jag börjat känna av foglossningen igen (sist blev det ju vissa dagar kryckor till toa, gick ju inte mer än så) och hon sa att vi snart kunde börja med lite akupunktur mot det. Hon har tydligen väldigt bra erfarenhet av nålar som hjälpt mången av smärta nedbruten gravido så jag bara -JA. Bra va! Ska kontakta henne om det blir värre så testar vi. Jag tror på allt. Nålar hjälpte ju Milo med magen så nog ska de hjälpa mitt bäckenområde också. Jag kan ju få lite hjälp av placebon med.
Men bra att kolla för er andra gravida som har besvär av lösa fogar. Fråga om akupunktur.

Det var det. Nu äta.

6 kommentarer:

Therese sa...

Vad skönt det låter med nålar .. hehe.. eller inte..
hade en jobbig graviditet med Isak...
Isak kastar ner alla våra saker(och sina egna) i marken..om de ligger på soffbordet.. och skrattar, gör eran buse det med?
Måste du vara sängliggande denna graviditetn med?

Anonym sa...

Jagg har fått akupunktur mot gravidillamående men tyvärr hjälpte det inte mig alls. Hoppas du får hjälp!
LT

Anonym sa...

Har aldrig provat nålar, är lite larvig när det gäller sånt. Men kan ju aldrig vara fel att prova om nu barnmorskan hade bra erfarenhet av detta. Kan ju inte skada lille Plutt i alla fall och kan du bli hjälpt så är det ju toppen!
//Maggan1

Anonym sa...

Jag fick akupunktur i början av förlossningen och tyckte det var fantastiskt. Blev alldeles lugn!

LolitaRegina sa...

Jag hade otroligt jobbig foglossning när jag var gravid, och testade akupunktur. Det hjälpte direkt! Önskar jag hade vetat det tidigare (fick rådet när jag var i 6:e månaden), så hade jag sluppit en massa smärta. Lycka till med magen!

Anonym sa...

Jag fick akupunktur mot illamående, och mig hjälpte det! Jag tror starkt på det, kanske därför det hjälper...
De ville ge mot foglossning också, men jag ville inte blanda ihop det. Kändes som om jag kunde leva med den men inte med det eviga spyandet.
Lycka till!
/mickis