torsdag 25 mars 2010

Sveriges värsta program

Råkade zappa förbi skiten som fyran valt att lägga på bästa sändningstid torsdagkvällarna.
Alltså jag fattar inte.
Sveriges värsta bilförare.
Jag trodde verkligen inte det där bajsprogrammet skulle få visas igen efter att det någon gång råkade sändas för första gången, men tydligen. Flera år senare har de åter (för vilken gång i ordningen vet jag inte) skramlat ihop livsfarliga bilförare som på något sätt ska utgöra undehållning åt oss i soffan.
Hur många dör inte varje år i trafiken?
Skadas?
Hur många barn blir inte föräldralösa? mammor och pappor barnlösa?
...för att farliga dårar finns överallt också i trafiken?
Men är det underhållning?
Och ska dessa potentiella faror verkligen göras till TV-kändisar?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att även du INTE tycker att det j..la programmet är veckans höjdpunkt, något som familjen vrålande av skratt ramlar ur tvsoffan och välter kaffebrickan för.Håller verkligen med dig. Dessutom gör ju bilförarna själv klart sig till och blir ännu värre än innan. Jag blir så .......tycker Kijan

Evalena sa...

Mycket bra åsikter. Jag håller helt med dig.
TV tycks tro att vad som helst kan vara underhållning.

Evalena

Anonym sa...

Satte mig också framför dumburken och blev vittne till samma program som du! Detta är ju sanslöst och osannolikt. Vi ska iväg i morgon på en dryga 40 mil lång biltur långt bort från all ära och redlighet. Å så ser man ett sånt här TV-program och börjar undra – vågar jag verkligen mig på att ge mig ut på vägarna när det finns såna här bilförare i farten?
Underhållning – nej verkligen inte. Det är ju skrämmande att få se vad man kan råka ut för under sina bilturer. Jag hoppas vi överlever vår biltur och gör vi det, så hoppas jag att vi inte blir allvarligt skadade, att inte våra barn blir föräldralösa (som är inte med på vår minisemester). Hur f-n har dom fått sina körkort kan man stilla fråga sig?
Såna här program har inget underhällningsvärde, men dom är en skam för den myndighet som har hand om körkortsproven och den personal som godkänner såna här urusla bilförare!
Som sagt – i morgon fm är det dags för minisemester till mitten av nästa vecka. Av våra goda vänner har vi fått veta nu ikväll att vare sig fast telefoni, mobiltelefoni och således inte heller internet fungerar fn. Och då får jag direkt abstinenssymtom! Jag som näst intill bor vid datorn! Men man kan ju inte backa ur en trevlig samvaro med goda vänner av det skälet, då blir man ju betraktad som mer eller mindre ufo. Så trots att man ev inte kan surfa, läsa och skicka via internet, så ser jag fram emot en trevlig samvaro med våra goda vänner!
Ha det så jättebra och var rädda om varandra, krama varandra och klappa på lille Plutt! Och ta det riktigt lugnt! Många kramar från Maggan1

Madde (maddepladder) sa...

Har inte sett ett enda avsnitt av det men det låter sjukt. Dessutom finns det inte mycket att se på tv på torsdagar (inte enligt min smak iaf) så att dom inte sänder en smaskig serie av nåt slag istället verkar ju märkligt.

johanna sa...

Ja men eller hur!!
Hur tänker de?
Känns nästan regisserat faktiskt... kan människor vara SÅ dumma?

Anonym sa...

Här sitter jag med influensa och feber och har gjort dag till natt.Maggan 1 jag tycker att det är mycket ledsamt att du har så svårt att vara utan dator,mobiltelefoner dvs. ständig uppkoppling i ditt liv....hur du orkar leva så måste vara oerhört stressande och jag undrar när du vilar.En människa måste inte alltid vara tillgänglig,inte ens för sina vuxna barn..Tagga ner Maggan 1 nu åker då jag till Sundsvall och spanar lite konst .Kijan

Anonym sa...

Finna ju kaustiksoda till avloppet. Sug att dra upp allt. No problem. Liite trött på kvinnor som klagar på sina män faktiskt. För bagateller. M gör ju så mycket annat. Programmet har jag inte sett, vågar inte för då kan man ju inte gå ut. Ser vinglarna ändå, de pratar i mobil, med barn som skriker, med frun, allt samtidigt och så kör de när mitten ofta och tillbaka. Försök köra om dem de är totalt livsfarliga. Höll på att bli påkörd av en buss häromdagagen
Han såg inte mig , mobiltelfon + kontakt med en annan chaufför i bussen bredvid. Handsfree obligatoriskt tack. Bälte utan då j- r. böter. Köra bil o hålla på med ANNAT OK.
Vansinniga världen. Ta körkortet från många. De blir ju fotograferade. Dessutom rattfyllerister får lappen tillbaka för tidigt, då de eg. behöver vård. Tvångsvård i många fall.