måndag 8 mars 2010

gladast

Nu är jag så glad! Närmast överlycklig. Helt otroligt vad två kassar mat kan göra.
Precis mottagit första försändelsen av Linas matkasse och packat upp alla godsaker som väntar i veckan.
Det blir färsk fylld ravioli med frästa champinjoner och ostsås, Etiopisk kycklinggryta, sesampanerade fiskpinnar av sej, majssoppa med tomat och knaprig bacon och supersize köttfärspiroger med morotsallad. Mumma säger jag bara! Till och med champinjonerna blir jag sugen på även fastän jag aldrig gillat svamp.
Vilket fantastiskt påhitt detta är. Nu hoppas vi bara att jag får hålla mig på fötter och kan laga all denna fantastiska mat länge till, även om jag inte skulle kunna göra mycket annat. Marcus blev lite nervös ifall det skulle bli som sist framöver, men kassen kommer med tydliga recept och instruktioner så det skulle också han kunna fixa om rollerna blev ombytta, vilket vi inte hoppas. Ja eller Marcus på benen snart hoppas vi ju på och att jag får fortsätta stå och gå (försiktigt) på mina såklart.

Tack för all uppmuntran tidigare.
Det är inte mycket skit jag brukar få. Kanske sammanlagt 5 kommentarer som tyckte jag var en parasit och dålig människa när jag väntade Milo och låg och då var jag tvungen att göra det från v 14+0 till 37+4. Så det är ju väldigt lite faktiskt. Tyvärr så känns dessa få, men efter att jag skäller lite så känns det genast bättre, så därför gör jag det.
Nu på sistone har det bara varit ett par dummingar som jag fimpat med en hand och som inte alls stör mig längre.

Härligt förresten med internet hemma igen. Wohooo.

Nu ska jag handla kattsand.

8 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Ut med Ilskan och glädjen!
Kul idé med matkassarna, så skulle jag också vilja ha det, det är sååå innerligt tråkigt att hitta på mat :O)
kram till er, och hoppas ni bägge står på benen, resten av tiden :O)

Anonym sa...

Spännande det här med matkassarna. Ska bli intressant att höra vad ni tycker efter att ni provat ett tag. Skrev nog tidigare att man ev ska börja där jag bor också fram emot senvåren, så jag är väldigt nyfiken på hur det funkar hos er. Är ju inte samma leverantör, men samma idé. Bra att det är recept med, då kanske även min gubbe fixar till det så att det inte bara är jag som "står vid spisen".
Skönt att det inte är så mycket skit du får. Och egentligen förstår jag inte att du får skit över huvud taget, så fin blogg som du har. Men trots att jag uppmuntrar dig till att inte ödsla energi på idiotskriverierna, så uppmuntrar jag dig verkligen att använda dig av bloggen för att avreagera dig! Aggressioner (om dom finns och dyker upp) behöver ju få komma ut och då är ju det här forumet det rätta, eftersom det är ditt!
Hoppas, hoppas Marcus kryar på sig snart, så att ni båda kan få vara på benen, även om du får ta det försiktigt.
Kramar från Maggan1

Ann-Katrin sa...

Ajajajaj!!! Om du så handlar allt annat själv försök för allt i världen få någon snäll granne med bil att få hem den där tunga kattsanden, det känns som det allra sämsta att släpa för trapport o s v.
Kul med matkassen! Och skönt att du än så länge är på benen, vi hoppas att det håller sig så!

Sara sa...

Och istället för att kånka hem tunga påsar med kattsand så kan du surfa hem den från foderbilen.se!

Mäkta nöjd är jag när tung hundmat levereras på min trappa så att jag slipper bära den mer än in i huset.

Anonym sa...

Låter som ett jätte bra sätt att handla mat på när ni båda är "ur spel" just nu och inte ska bära tungt.

Skit i alla internet troll. Låt dom inte få plats.

Njut av den goda maten och härliga recept. Ska nog pröva någon gång.
/Karin

Anonym sa...

Hej Jonna! Himmel så gott det låter. Blir hungrig trots lite feber och f.d rökhostande som gått ner i luftrören. Måste klaga lite. Bara inte läkaren nu kommer med moralkakor jag Har ju slutat röka sen ett par år, . In i det sista avstår jag ringa få jourtid för om "moraltant" blir jag arg o svarar. Min ordinarie läk inte där idag. Bra att ha skinn på näsan eller hur.
Kan Inte Lina köpa kattsand det är ju tungt eller så orkar du .
Du är ingen dålig människa . Men dessa elaka finns överallt och inte bara på nätet . Du skall inte ens behöva försvara dig mot sådant skit rent ut sagt. Vissa debattsidor är fulla av sk dessa. Tror de blir triggade av att man svarar. Min blogg är inte öppen för svar, det blev för jobbigt och jag skriver mest för några få. Men uppskattar verkligen din och Marcus bloggar. Min fortsatta uppmuntran och krama Milo-go och krya på dig Marcus.
Kram Jonna

Mamma-Mia sa...

Fortsätt i samma stil. Bry dig "hevonpaska" i vad dummingarna säger. Det e väl din blogg, inte deras..........
Sköt om dig o dina älsklingar :-)

Gråa musen sa...

Vilken bra ide med matkassen. Låter smarrigt. Hoppas M snart blir bättre. Och att du får fortsätta stå på benen länge. Kram