måndag 22 mars 2010

hemleverans

Hade pyttipanna i ugnen när Linas matkasse knackade på dörren. Två välfylda stora påsar med käk för kommande vecka då det bland annat kommer serveras broccoligsoppa och ägg med kikärtskräm, lammfärsgryta med aubergine och fetaost, pasta med chorizo i paprikasås och ännu mer anlände. Kan ju inte bli bättre! Det här är verkligen det bästa i matväg jag har gjort, beställt kassen. Och inte blir det dyrare heller då vi annars handlar från konsum tvärsover som har världens dyraste varor.
Bilder och recept utlovas som vanligt.

Nu ropar Marcus efter mer glass. Får se om glassen kommer till honom eller om han måste röra på påksen, misstänker det senaste då glass sällan vandrar någonstans av sig själv :-). Han är inne i värsta glassperioden, sista veckan tydligen enligt egen utsago. Personligen tycker jag han kan äta så mycket glass han orkar och vill, ganska oskyldig last för en karl, eller kvinna för den delen så länge det inte hotar hälsan och så är inte fallet här. Huvudsaken nu är att hans skov är på bättringsvägen och det är den. Lite bakslag ibland som på mornarna, men han går och står och imorgon ska vi alla tre till öf. Mycket skoj blir det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kostar en sån där matkasse? Nyfiken....

Anonym sa...

Så himla skönt att få matingredienserna inkl recept levererade till dörren! Och så slipper man ju fundera ut vad man ska äta varje dag!
Glass i stora lass, ja det är väl inte helt fel. Lite kan du skämma bort honom, men sen blir det hans tur att "passa upp" på dig. Bara du inte tar det för häftigt, men bära lite glass är väl helt ok. Skönt att han är på bättringsvägen. Kul att ni kommer iväg till öf i morgon.
Btw, hoppas dagens besök för tappmätning och RUL gick bra. Vill du så får du ju jättegärna berätta, vill du inte eller om du inte orkar eller hinner så är det också ok. Då får nyfikenheten vänta tills du vill.....
Ha det och kramar till allihop!
//Maggan1