tisdag 9 mars 2010

vårväder

Jag kommer förresten inte kompromissa. Är kapabel att jobba 10 h enligt både läkaren, mig och Fk och vet vad jag är värd.
Dessutom så ser det ut nu som om jag inte kan jobba överhuvudtaget alls, vilket är ett jävla skit. Och säkert precis vad vissa hade i baktanken hela tiden.
Men det är som det är.

Solen visar sitt bredaste leende idag och jag ska ut i skenet. Underbart!
Bara tänka på det som är viktigt och roligt från och med nu.
Som Milo, Plutt, mig själv och Marcus. Och så majssoppan. Ska bli väldigt kul att laga mat efter recept. Blir nog bilds sen. Får assistans senare med så det känns bra för Mackan är alltjämt liggande.

kram.

6 kommentarer:

Anonym sa...

kan du inte alls jobba? men du skulle väl få jobba 8 timmar iaf? ser frem emot att se bilder. kan du inte visa hur du och din kille såg ut som bebisar skulle vara jättekul att se. själv hade jag 2 dubbelhakor men var så söt så ändå :P

Anonym sa...

Så ska det låta!
Bara tänka på det som är roligt och viktigt... Annars kör man bara huvet i väggen.
Heja dig Jonna :)
Allt solljus på dig o familjen!
Kram/Tuvstarr

Gråa musen sa...

Verkar så sjukt så det känns osannorlikt hur du blir behandlad. Gör det som känns rätt för dig och de dina. Var egoistisk. När hälsan sviktar är det det enda raka. Även om man får strida lite. Kram

Rebecca sa...

Det känns ju helt bisarrt! I detta landet som de tvingar cancer-sjuka att jobba å sen vill de ta ifrån dig de timmar du känner att du kan jobba?! Hur konstigt som helst, om du frågar mig. Vad har de för anledning? Vilka argument använder de för att inte ge dig de sista två timmarna? Låter urlöjligt att de bråkar om en sån sak! Snacka om att INTE välja sina strider utan kasta sig huvudstupa in i första bästa. Stå på dig Jonna, det klart att du ska jobba sålänge det känns bra. Jag är på din sida!

Kram Rebecca

Anonym sa...

Bra inställning att från och med nu bara tänka på det som är viktigt och roligt som du skriver!
Kompromissa inte, även att du är kapabel till 10 h, så skit i det. Låt dom sköta sitt på jobbet så sköter du dig och ditt och ert liv med en befogad sjukskrivning, bättre att ta det lugnt nu så kanske du slipper total stillhet senare, vilket jag verkligen hoppas du slipper. Du skriver också här nu att det ser ut som om du inte kan jobba alls......? Har det hänt nåt nytt tjafsande på jobbet, eller? Ja, du berättar när du vill, inte när jag och vi vill.
Hälsa Marcus och hoppas han kryar på sig snart och slipper sin värk.
Kram Maggan1

Anonym sa...

jag läser eller tittar in på din sida för att vi har en sak gemensamt och det svag livmodetapp och att jag är glad att du är gravid igen det ger mig hopp efter mina tre sena missfall. hur som helst är det första gången jag lämnar ett kommentar. det är en sak som jag tycker om dina inlägg och det är att du överdriver mycket och att du tycker du är bäst, det skulle vara mer trevligt om du kommer ner till jorden lite som när du skrev när din son var i magen då var du så himla gullig. hur som helst lycka till med allt