torsdag 4 mars 2010

frustration och svettningar

Ska på ett möte i eftermiddag på jobbet. Kändes bra, men inte lika så nu.
Hade (har) en om jag får säga det själv suverän tanke och idé om hur vi ska lösa den akuta personalsituationen som är, men nej, det skulle såklart komma tomt motstånd som bara störde och oroade i onödan och även om jag nu vet att jag har rätt, pratade precis med en trevlig handläggare på FK vilket som vanligt lämnade mig genomsvettig och hjärtat mitt vilt galopperande (spelar tydligen ingen roll att man kan få ett trevligt bemötande, kroppen minns de otrevliga alldeles för väl och länge ändå).
Hursom.
Jag hade alltså rätt, som vanligt höll jag på att tillägga och faktiskt, jag strider mycket sällan för sådant som jag är osäker på, vilket andra uppenbarligen gör och det förvånar mig varje gång. Framförallt nu, för jag måste säga att det NU inte alls är de bästa av lägen att börja bråka ens verbalt med mig. Igår resulterade det i att jag var tvungen att ligga raklång på sofflocket mest hela kvällen för att magen drog ihop sig och inte ville slappna av -säkert av lika delar stress och frustration och imorse vaknade jag och kände hur min tidigare så suveräna idé svalnat och idag lika gärna kan gå och lägga sig i dammen. Skiter i vilket.
Men möte sen som sagt.
Tjohoo.
Liksom.

4 kommentarer:

Gråa musen sa...

Låter som de är lite stelbenta på ditt jobb. Klart de ska annamma dina ideer. Särskilt om det kommer till gagn för andra. Heja dig

Anonym sa...

Man skall välja sina strider heter det. Det har jag aldrig lärt mig , riktigt. Tar dem o "överlever. " På ditt jobb skall de lyssna på dina ideer. Vila så mycket du kan stress ställer till elände. Men det gör inneboende frustration också samma resultat ,. FK kan man bli galen på, måste alltid ta långa promenader efteråt eller äta godis. De sparkade de som kunde något o kvar finns de som inte ens kan stava till Emotionell intelligens. Regelboken gäller människor finns inte.
Lycka till på mötet, hoppas Marcus blir bättre snart, ni sliter mycket. ge inte upp det vill alla "fiender" . Krama MILO-go
Kramar.

Anonym sa...

Jag är alldeles övertygad om att du har en bra idé för att lösa personalsituationen på jobbet. Och att du har rätt i din tanke har du ju också fått bekräftat från FK.
Men Jonna, tänk på dig och lille Plutt i magen i första hand! Det är ju inte bra med vare sig stress eller frustration, inte i den grad så att du får problem med kramper i magen.
Det verkar ju som om det finns en del problem på din arbetsplats, men mitt råd är att du, som du skriver, skiter i vilket och tänker bara på dig och er!
Var rädd om dig och er! Det är det enda som är värt något i förlängningen.
Kramar från Maggan1

Jess sa...

Du gjorde ett riktigt bra möte! tack gums!