torsdag 4 mars 2010

förresten

På lördag ska Marcus köra en föreställning på Skandiateatern här i Norrköping. Kl 19:00 är det dags, om jag så ska bära honom dit. Nädå. Dit tar han sig rätt lätt och sedan är det att stå upp och snacka, vilket han fixar galant -inflammerad eller inte.

Ville bara tipsa er som tröttnat på poeten som bara dansar och har sig, nu äntligen ska han prata lite vett med :-)!
Och låt inte den dystra minen lura er, det blir både gripande och mycket roligt.

Biljetterna kostar något men jag kan inte luska ut vad tyvärr från teaterns hemsida (finns lite övrigt att önska där kan jag känna...) och Mackan själv vet inte. Men vadå, ring och kolla som alla andra. He he.

Ses där!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hade hur gärna som helst sett Marcus föreställning på Skandiateatern, men tyvärr är det drygt 20 mil för mig till Nkpg! Såg ju hans tal hos KD i Jönköping och det var fantastiskt! Visst gillade jag hans dans, men jag gillar också (och kanske mer i längden) hans tal och uppträdanden och hans författarskap! Det är en helt annan dimension på det än på dansen. Dansen ett kul side-step, men det är ju författandet som gör honom till den han verkligen är och visar den kompetens han verkligen besitter! Du har en fantastisk sambo Jonna. Och du är själv helt fantastisk.
I smyg så undrar jag ju naturligtvis vad som blev på mötet på jobbet, men även att jag är så himla nyfíken så lugnar jag mig snällt tills du själv vill berätta!
Ha en riktigt trevlig helg och njut av varandras gemenskap!
Kram från Maggan1

Anonym sa...

Jag har aldrig skrattat så mycket som när jag var och såg Marcus på Storan här i Göteborg. Men som du skriver. Det var ju inte bara skämt utan tänkvärt också.