fredag 12 mars 2010

slutspelsskägg


Ja! De vann, även på TV! Äntligen kan älskadeMarcus raka av sig skägget och ta fram priset i ljuset.
Hurra!!!

Och vad jag gillar Johanna! Har aldrig träffat henne privat men hon är ju bara så härligt mycket. Inte för mycket utan bara sådär lagom-mycket något som är självklart för många män men tyvärr inte alls så för kvinnor. Gör som Johanna och våga ta plats tjejer.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Marcus!!!

Anonym sa...

GRATTIS igen till Marcus! Kul att se priset! Sen behöver han ju inte raka av sig skägget om han inte vill, det klär honom faktiskt.
Jag tyckte också Johanna var väldigt spontan och kul att kolla på och dom kompletterade varandra i tävlingen.
Ställer mig upp bakom ditt upprop Jonna; Våga ta plats tjejer!
Tack Jonna för att du la ut bilden på Marcus och priset!
Kramar igen till er allihop!
//Maggan1

Åsa sa...

Grattis! Skrek mig hes när de vann! Kram Åsa

Anonym sa...

Grattis Jonna... till att du har världens bästa Marcus som tillsammans med den helt underbara, vilda Johanna såg till att den ena bucklan hamnade i Norrköping! Vilken gastkramning.. så stolta vi kan vara:=)
Ha en riktigt härlig helg!
Kram/Tuvstarr

Anonym sa...

GRATTIS Marcus . Det var så spännande. Bucklan hamnade hos DIG! Däe skall den vara. Skrek fast jag har pratförbud men DET gör inget NU. Fira ordentligt med Jonna som gör så underbar mat och som är en så underbar tjej på alla sätt. Och lägger ut fina bilder dessutom. Kramar till er från oss. En kram till Milo-go också förstås. Trevlig helg. Inte skägg Marcus. nä.

Anonym sa...

stort grattis till segern i kväll Marcus, och till dig Jonna. Stort grattis till livet i magen! Kan inte vara lätt att inte få lyfta lill killen, har själv en liten född 2 feb. 2009. Önskar er allt gott! /Sara

Maria Berglund sa...

Grattis Marcus! Fan vad snygg han var i skägg! Om jag vore dig Jonna, så hade jag bett honom att behålla det :)

Anonym sa...

hej. jag förstår inte.. vad är det marcus har vunnit?? lets dance?

Marresmamma sa...

Satt på helspänn och blev så glad när Marcus vann! Grattis till honom! Håller med dig, Johanna verkar mycket trevlig!

Anonym sa...

Jag blev så fruktansvärt jävla glad när han vann. Skönt att han fick sätta den avgörande frågan också. Jag har irriterat mig i flera veckor på folk som har sagt att det bara var Johannas förtjänst att dom vann, men Marcus fick sista ordet!

Anonym sa...

Förstår att du är stolt över "makens" bravad! Och det är ju faktiskt på ett sätt en seger för hela familjen! Tycker också om Johannas glada och härliga spontanitet. Mer sånt i vårt kalla land! Jag har haft glädjen och nåden att vara en sån där sprudlande själ och många av mina vänner likaså!

Så grattis till Marcus, Johanna, dig och Milo också. Bra gjort allihopa!!!!:)

Kram

/M. Moberg

Anonym sa...

Ett S T O R T grattis till Marcus!
Kan hålla med om att Johanna är en jättehärlig tjej - och visst ska vi ta för oss och vi ska hjälpa andra att ta för sig av livet!

// Charlotte