tisdag 16 mars 2010

rapport efter idag

Det blir fotbollskväll här snart så jag passar på att lite snabbt informera om att det egentligen inte finns något att informera om efter BM-besöket, vilket ju är väldigt bra. Lågt blodtryck och bra hjärtljud från Plutt så det kan ju inte vara mycket bättre. Ja eller blodtrycket kunde vara lite högre för min skull så jag slapp yrselattackerna, fast kanske skulle det inte hjälpa, fall kan det ju bli från högre höjd med.
Ikväll lagade jag god köttfärssås med rotselleri och morot till lite färsk fettucini. Det var dagens terapi det.
Imorgon blir det besök på förskolan Hatten. Vi har lite besök att göra framöver inför höstens val. Lille Milo ska ju börja skolan. Ja eller för-varianten, men ändå. Killen. Min bebis. Nu sover han. Trött idag.
Jag ska snart se på Desperate så vi såger så.

7 kommentarer:

Åsa sa...

Kommer ni till Montessoriförskolan Jorgloben och tittar någon dag?

Anonym sa...

Så bra att du inte har någon info om BM-besöket ;-)
Nej, det kan inte vara bättre än lågt blodtryck och bra hjärtljud från Plutt. Jag tycker inte du ska önska högre blodtryck, det är bättre det är för lågt.
Kul med den återkommande mat-infon! Jag har också ibland lite morot i köttfärssåsen, men har aldrig provat rotselleri och fettucini i. Min mat-terapi bestod i hämtpizza!
Vad spännande med några förskolebesök, det gäller ju att känna in att det blir rätt för Milo-pojken och för er också naturligtvis. Man måste ju kunna känna att man kan lämna i tryggt förvar och också känna att ens barn verkligen trivs och får det bra dom timmar det handlar om per dag. Men samtidigt är det jättebra att barnen får vara på förskolan, dom får tillfälle att umgås med andra barn, leka och stoja och lära sig en massa som man ibland som förälder inte tänker på.
Kramar till er från Maggan1

Gråa musen sa...

Vad skönt att allt var bra. Säger som någon annan bättre med för lågt än för högt. Tiden går superfort. Tycker som det är igår att Milokillen låg i magen. Och nu springer han redan lilla killen. Njut om du kan av vårsolen. Kram

Anonym sa...

Hej!
Idag läste jag i vår lokaltidning i området kring värnamo att Marcus fått en stjärna i kanten för att han hade kysst sin guldglob istället för att höjt glaset! Bra gjort! Hälsa han det!

KRAM och lycka till med familjen!

Anonym sa...

Han kommer nog att trivas i Förskolan Milo-go. Men här kallar de barn som är 6 år att de börjar i nollan i förskolan, det uppskattar de INTE. De vill inte vara en nolla. Dumt tänkt.
De lär ju sig läsa mm mm. Glada när de äntligen är i klass 1. 7 år.

Cilla sa...

Skönt att det gick bra hos BM. Hoppas att det blir skojigt på Hatten :)

KroKKoFin sa...

Grattis till "din alldeles egna" graviditet. Själv väntar jag mitt trejde barn om en månad. När är det dags för dig?