fredag 26 mars 2010

jag ser det solar, jag ser det solar...

Har verkligen längtat mig blå efter solen sen den senast förvann ner bakom ett hörn och nu är den här! Dock lyser den inte riktigt så självklart som jag hade velat men man tar vad man får.
Päivi var här för en stund sedan och hämtade världens gladaste Milo som nu är och åker vagn i vackra vädret. Själv ska jag fixa mig klar i väldigt sakta mak och sen göra dom sällskap för en kaffe någonstans därute. Eller inne. Det är så härligt att det finns vänner som mer än gärna går ut och går med killen nu när vi är som vi är här hemma! Min älskling verkligen älskar ju att sitta och surra i vagnen och titta på allt och alla och mina promenader just nu får tyvärr inte bli långa :-(

Nä nu ska jag kludda på med lite fuktkräm och maskara och sen ta mig ut.
God dagens.

5 kommentarer:

Anonym sa...

pratar päivi finska eller svenska med milo?

Anonym sa...

Hej Milo verkar vara ett av de där soliga barnen, som är glad och nyfiken harmonisk och lekfull. Och "prata" om allt. Man får säga ja eller nej , svara på vissa lämpliga ställen ibland när man inte begriper o hoppas allt blir rätt. Så man inte verkar alltför korkad. Lätt att ha att göra med. Vad bra att du har kompisar som tar med honom ut. Solen var här o hälsade på o försvann men det är vår ute, regn på väg men det gör inget all snö bort. Sen kommer solen igen. Ha en trevlig helg med de dina. O en klapp till lill-plutt o kram till Milo-go.

Lilla jag sa...

Finns inget bättre än nära och kära som finns där när en extra hand behövs. Då känner man sig riktigt lyckligt lottad här i världen.

Melli sa...

Hej å hallå, ser att du färgar håret nåt alldeles våldsamt trots graviditeten - och allt ståhej kring just den gift-cocktailen när du var gravid förra gången???

Anna-K sa...

Härligt med vänner när man behöver hjälp o stöd. Skönt för lillkillen att komma ut.Hoppas den stora killen också kan komma ut lite i vårluften - skönt för kropp o själ,önskar också du får en skön "promenad" i solen.