torsdag 25 mars 2010

hej hopp

Nä inget hopp förresten, men hej.
Igår var jag på loppmarknader med Päivi och inspirerades, det var roligt. Sen mot kvällen efter fika och kort prommis med Milo fick jag massa sd och ont i magen -oroligt.
Tog en halv bricanyl som jag direkt ångrade för jag blev ju fan helt väck. Eller väck, det påverkar en inte så men jag fick en sån otrolig hjärtklappning att jag inte kunde formulera meningar utan att nästan tuppa av i ren utmattning. Väldigt läskigt. Hoppas jag inte behöver ta de så ofta, även om jag vet att det nog blir lugnare efter hand. Hela kvällen var förstörd i och med ett rusande hjärta och efterföljande lågt krypande blodtryck (varför förljs de åt?), kunde inte laga mat eller göra något vettigt alls. Stundvis blev det bättre och sen värre igen.
Marcus är sjuk igen så han var liggande och stackars Miloboy som inte fattade något men verkade glad ändå. Älskade unge!
Jag somnade runt två efter att ha kämpat mot paniken i sju timmar och vaknade tre. Sen blev det inte mycket mer sova den natten.
Idag har det dock varit bättre. Vi var till öppna förskolan på fm med killen och sen sov vi länge på eftermidagen hela gänget. Mycket skönt. Kunde tom laga till en supergod middag efter det och känner att jag åter är på g.
Recept och bilder kommer.
Hoppas ni har haft fina dagar!

Kram.

5 kommentarer:

Helene sa...

Kämpa på Jonna, med dem som finns utanför och den som finns inne i din mage! :-)

Jag har haft en varierande vecka. Kämpigt i början, men nu artar den sig riktigt väl. Fick kurdiska bröd av en elev (det är toppen att jobba på "komvux"!!)Ska laga till nån röra att ha i bröden till helgen!

Kram och sköt om er allihopa!

Gråa musen sa...

Surt. Anade att något var knasigt. Var rädd om dig. Tror inte sammandragningarna är farliga även om de förstås gör ont.. Det är nog mest oron kan jag tänka mig som spökar när de sätter in. Skit i Bricanylen om du blir så påverkad :-( Hur groggy måste inte babysen känna sig då. Kram P.s Se 80-tals b-filmen och klassikern Titta han snackar. Skrattfest när man är gravid. :-)

Anonym sa...

Omväxlande dag igår läser jag! Kul med loppmarknad, mindre kul med sammandragningar och ont i magen för dig, plus att Marcus blev sämre igen. Men så har väl dagen idag varit betydligt bättre. Öf och sen eftermiddagslur är ju inte fel, speciellt inte när alla tre kan somna till lite samtidigt. Men du är så stark och har så mycket go idag, jag beundrar dig verkligen! Fast du måste vara rädd om dig och Plutt också! Hoppas Marcus värk ger med sig snart, så att ni kan hjälpas åt. Jag tror att han jobbat alldeles på tok för mycket åtminstone sista halvåret, vilket bidragit till att skovet blev så ilsket den här gången!
Ta hand om varandra, var rädda om varandra och jag hoppas du slipper sammandragningar och bricanyl. Jag har också provat bricanyl fast pga astmatiska besvär, får också hjärtklappning, skakningar i händerna och lite lätt yrsel (kanske är det blodtrycket som sjunker som du säger?).
Kram från Maggan1

Marbeth sa...

Tror inte heller sammandragningarna är mer än just oros framkallande , men tänk att det är din 4 graviditet då är smmandragningar ett dillemma,har varit där;) Tat lungt o slappa mycket,kram!

Annika sa...

Nu min vän så tar du det lugnt så vi kan få glädjas åt ännu en liten bebis. Milos syskon, är så glad för er skull