fredag 19 mars 2010

nallen kör på sista valsen

Här får ni 2 minuter av Milogung. Vet att ni sett liknande förut men vadå, man kan inte få för mycket av det :-) Nallen har sett bättre tider, men nya batterier är på gång. Fast än så länge funkar det ju, Milo är nöjd och vi med.

Tack förresten för alla superbra tips! Verkar som att Blocket, Tradera och Ikea är givna sådana. Har aldrig testat tex blocket men det får det nog bli nu.

15 kommentarer:

Anonym sa...

härligt gung! men kanske inte är så bra att lära milo finska när inte marcus kan finska.

Anonym sa...

Milo skulle helt klart vinna Let's dance om han var med där :) Gud så söt han är!

Anonym sa...

Han är sååå söt Milo. Hör att du pratar finska med honom,toppen.Han kommer att bli tvåspråkig.
Apropå tipps, så gör gröna växter det ombonat och fin ifall man inte har så mycket möbler.
Så kul för er att få flytta och Jonna var rädd om dig och hälsa Marcus.
Kram Kram

Anna-K sa...

Underbara lille Milo - hoppas det blir fler "valser" som vi kan njuta av.

Anonym sa...

Han är för underbar er store kille, Milo-boy! Märks att han gillar Nallen!
Kram till er från Maggan1

Sara sa...

Vad gulligt det låter när du pratar finska med honom :)

Anonym sa...

Lilla Prinsen då! Han är så go att man bara vill äta upp honom:)

Mina barn får typ tusen pussar på kinderna varje dygn och har också såna härliga fina kinder som Milo boy har! Nallen låter typ liiite less, men så länge sonen gungar är ju allt ok!

Ett litet inredningstips till i all välmening är att ta ett svartvitt foto på prinsen och förstora upp i fin ram. Är så härligt att ha stora bilder på barn på väggen(fast det har ni kanske redan).

Kram

/Madeleine

Sara sa...

hej !
vad söt milo är, och vad gulligt att du pratar finska med honom.
Ta hand om er, hela familjen.
Kramar!

Anonym sa...

Men vad fan Jonna..Din,Marcus och Milos flytt till en ny lägenhet tycks vara det värsta i världshistorien........................

Anonym sa...

Självklart ska ni prata erat eget modersmål med honom. Det måste ju vara det mest naturliga.Han kan säkert blixsnabbt välja och naturligt prata på två olika språk.Det är ju en stor gåva ni ger till honom att vara tvåspråkig Jonna. Fortsätt med det ......Kram Kijan

Heidi sa...

Så søt!

Anonym sa...

Kom på igår när vi kollade på film vem du är lik! Skådespelerskan Ginnifer Goodwin!!!! Har du hört det förr? Ni är lika som bär!

Anonym sa...

Fan så fint och gulligt.......Köp uppladdningsbara batterier Jonna och till skillnad mot en del här LÄR UNGEN FINSKA....att kunna flera språk är mycket berikande. Kijan

Anonym sa...

Milo har KUL. Han blir sen i pratet , och han skall ju lära sig svenska först,obs om ni skall vara kvar i landet,? sen pappas italienska . Bäst vore svenskan först, även för Marcus skull.
Arbetar förskolan o de som är sena i pratet har börjat för tidigt med tvåspråkighet o blir efter de förstår inte vad fröken säger. Skriver inte detta av elakhet men så är det. De hinner lära sig flera språk.

Marie sa...

Den människa som arbetar inom förskolan har ingen aning om vad hon pratar om. Jag är förskollärare och 80% av barnen i barngruppen där jag arbetar är två-språkiga. Inte en enda har problem att förstå eller prata svenska med oss och sitt andra-språk med familjen (om de så väljer). Heja för två-språkighet! Det är givet att Milo ska lära sig båda. Han kommer blixtsnabbt att lära sig hantera det där.

Lycka till med flytt och inredning, ljus och växter är relativt billiga inredningsprylar att ta till när kassan tryter.