måndag 8 mars 2010

rapport

Ville bara kika in med ett hej. Har inte kunnat göra det på hela helgen då internet med en hel del annat inte har fungerat hos oss. Jäkla skit är vad det är med Ståhls, men snart flyttar vi och då blir det bättre även i det avseendet!
Marcus är helt liggande nu. Kan inte ens sitta upp. Det är hemskt att se någon man älskar i så mycket ont. Milo är med en kompis idag så jag kunde ta mig till jobbet och ha ett möte som nu är avklarat.
Jag och magen mår sådär. Klarar mig. Men det börjar kännas. Den här veckan ska jag ligga så lågt jag kan. Vecka 17 ger mig som vanligt ångest. Kan inte sova och har panik i bröstet men bebis lever, så jag är glad för det.

Kram frånen som snart ska ut i solen och tanka.

9 kommentarer:

Ida sa...

Åh, underbara Jonna!
Visst skrattar vi åt dom djävulska främlingarna som tar sig friheten att ta giftiga ord i sin munnar och sedan dela med sig av dom till dig...

Jag är så glad över att du är stark nog att inte bry dig!
De är ju trots allt bara avundsjuka på dig, och det är vi fler som är!

Ida sa...

Kommentaren var ju för övrigt till inlägget ovan, men det kanske du förstår :)

Sköt om dig!

Anonym sa...

hej,
ett litet litet tips till Marcus. När jag har läst mellan raderna så kan hans problem vara relaterade till reumatism. Om det är så kan jag tips om Omega 3 tabletter. Har inte erfarenhet själv, men har flera kompisar och andra i min familj som drababts av reumatiska besvär och för dem har omega 3 tabletter hjälpt. Det är ju inte farligt att testa och om han har tur så hjälper det!

mvh
jenny

Mamma Mu sa...

STOR kram från mej till dej och hela familjen. Hålle tummarna och ber en liten bön för att allt ska gå vägen för er. Ta hand om dej!

Anonym sa...

Åh vad jag tänker på dig/er! Jag vet hur det är att vara gravid och samtidigt ha en sjuk sambo som inte är till så mycket hjälp hemma! Det blir bättre med tiden, det lovar jag. Ta hand om er! Kram

Anonym sa...

Hej Jonna! Trevligt att du skriver. Men försök att inte bry dig om de elaka .Avundsjuka. Men vad säger läkarna om Marcus som inte ens kan sitta? Stackars. Kan ju inte ligga där. Spenhult är ettt reumatikersjukhus, vet inte hur man kommer dit men skall vara bra. Du är stark och skönt att du kan komma ut till jobbet nån timme.
Håller tummarna för dig och magen och Milo-go . Kram
Hälsa krya på till Marcus. Det verkar ju inte bra. STÅ PÅ DIG Jonna.

Moa sa...

Reumatism är skit! Ett ex till mig har det.. Under vårt förhållande blev han liggande några veckor med en stor inflammation i kroppen. Knän fulla i vätska och en värk som gjorde honom sängliggandes..
Hälsa Marcus Krya på sig och kämpa vidare du med bebis i magen och skit i alla elaka kommentarer..
Fantastiskt att du är gravid igen!!

Anonym sa...

Tack för din lilla rapport. Det är skit att bi utan internet. Hörde också på radion att det varit strömlöst ett antal timmar i vissa delar av Nkpg någon av dagarna i helgen. Vad trist att Marcus blivit sämre istället för bättre, det är inget kul att se när på när dom har så ont som jag förstår att han har. Bra att du kom iväg på mötet och Milo fick leka med en kompis en stund!
Var rädd om dig och vila så ofta du kan. Förstår att du känner lite ångest och panik just nu, men som sagt – försök vila gott det bara går! Håller alla tummar och tår för dig och er och hoppas Marcus snart får börja må lite bättre!
Stor kram till er från Maggan1

Marbeth sa...

Uch ågren är inte kul:( släng dej i soffan och mumsa choklad och kolla nån såpopera och må gott,hoppas M friskar på sej snart,kanske den finurliga matkassen gör susen;)