onsdag 3 mars 2010

lite snabbt

Har inte riktigt hjärna att formulera mig just nu så jag undviker att skriva något allmänt debattinlägg i 'mnet men fasiken vilket bra samtal jag såg på TV tidigare! Repris visserligen men ändå.
Det var Malou som snackade med Katarina Wennstam om hennes senaste bok Alfahannen efter att först ha pratat med Helena Bergström om innehållet, alltså sextrakasserier i film och teaterbranchen. Mycket intressant. Ska läsa boken så snart den finns i pocket (jag är en pocketmänniska) eftersom hennes tidigare två skönlitterära lämnade mig mycket berörd -Smuts och Dödergök. Tycker hon är helt fantastisk! Enda problemet, fastän det inte är ett problem alls egentligen, är att jag blir så engagerad och arg. Kanske mest frustrationen som är problemet. Det andra är ju snarare en gåva och något vi ska henne för. Fast frustrationen. Vill göra nåt, men vet inte vad!
Hursom har sagt det förr och säger det igen Läs dom!!!
Vet att hon skrivit två andra böcker med, faktavarianter och de har jag tyvärr inte kunnat ta mig igenom just pga av mitt nämnda problem. Men en dag... För jag kan inte se mycket som är viktigare att läsa därute just nu.

5 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Väntar också med spänning på pocketutgåvan, har läst de två tidigare och kan bara instämma, kanonböcker!

Hoppas du får en fin dag i solen :O)

Emma i Lkpg sa...

Har läst hennes andra två böcker också. VIDRIGA! HEMSKA! Och jag blir precis som du väldigt engagerad och arg och uppgiven och vill mest bara gråta. Men jag läste dem ändå.

Anonym sa...

Har inte läst dessa böcker, men det verkar som dom är läsvärda. Tack för tipset!
//Maggan1

Viktoria sa...

Har bara läst hennes böcker om våldtäkter, "Flickan och skulden" och "En riktigt våldtäktsman". De är oerhört bra och borde vara obligatorisk läsning i högstadiet eller gymnasiet. Man blir fruktansvärt arg, frustrerad och vettskrämd över att det är Sverige det handlar om. Men samtidigt är det viktigt läsning som alla borde ta del av.

Ha det bra!

Frida sa...

älskar pocket = www.pocketblogg.se