fredag 2 december 2011

ååååååh hinner inte

Det är ju helt sanslöst stressigt allting.
Kul med, men jag känner mig som en huvudlös höna som springer omkring och yrar och den känslan är inte alla gånger sådär väldigt charmig.
Idag ska jag till Norrköping och de sista, absolut sista packnings- utflyttningsdagar hägrar. Ska bli så skönt att få gamla lägenheten tömd och städad. Vi fick dispens eftersom nya hyresgästerna inte ska in förrän nästa månadsskifte, så nu är det pang påt.
Konstigt egentligen. En sjukt fin, välvårdad sekelskiftesfyra i centrala Norrköping, med fyra kakelugnar, högt i tak, stukaturer, uteplats och vattenutsikt och den är skitsvår att hyra ut. Men det är väl det (bl a) som skiljer stad från stad. Skulle man ha en sån här... ja då snackar vi annat minst sagt.
Igår fick vi nycklar till våran nya lya och blev liksom på riktigt och helt officiellt med lägenhet! Hurra hurra hurra! Det blev en trea! Typ. Liten, mycket fin liten trea.
Säng är beställd och garderob ska beställas. Tjo hoo. Innan jul kanske vi sover i och på eget.

Nu rusa.

2 kommentarer:

Nina sa...

Oj, den fyran hade jag gärna hyrt! Letar smått inåt stan nu när barnen börjar bli så stora att dom inte går skola här i byn mer.

Anonym sa...

Du är ingen huvudlös höna alls! Även om du springer omkring och gör som kvinnor gör mest - allt på en gång!
Tänk vad positivt, att när du nu lämnar Nkpg nästa gång så är allt packat och klart.
Kul att ni fått nycklarna till er nya lägenhet, att ni beställt säng och garderob. SNART är allt klart och ni är inflyttade i den alldeles egna lägenheten!
Kram Maggan1