torsdag 8 december 2011

plugg och bajs

Det luktar skit lite varstans nu. Båda barnen har Bajs med stort B på gång och att gå runt och krysta verkar vara det som gäller.
Jag tar hand om det snart.
Vad jag skulle skriva var att jag har kommit in på lite diverse utbildningar till våren! Det verkar inte bättre än att jag ska börja plugga igen! Tjohoo vilket lyx i så fall! För det är det ju. Att läsa, att lära. Tänk vad många i världen som aldrig får chansen att göra det. Vi måste när vi är små och gnäller om det, och sen när vi är stora och fattar bättre kan vi börja igen, eller fortsätta och dessutom få pengar för att leva i den lyxen (lärande ÄR lyx).
Jag ska ta mig en funderare verkligen på vad jag vill och hur jag vill det. För det dök ju onekligen upp ett behagligt litet problem, en frågeställning i och med att antagningsbeskeden trillade in.
Vad ska jag välja?

Nu tvätta bort skiten.
Och varför jag kom att tänka på julbord just nu vet jag inte men julbord it is. Snart.
Mums.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis och lycka till med valet oc kvalet :-) Visst är det skönt ändå att komma igång med något eget när man gått hemma ett tag. Själv börjar jag jobba på måndag efter flera arbetslösa år. Fy satan vad jag ska gnälla om trött kropp efter första dagen o Vad jag längtar till måndag men framför allt efter lönekuvertet. Ha det bäst Kram Gråa musen

Anonym sa...

Kul att du kommit in på lite utbildningar, du får berätta mer sen när du bestämt dig. Vilken lycka och vilken otrolig chans att få lära sig ännu mer och dessutomn få betalt för det!
Du beskrev barnens bajsande så jag nästan kände skitlukten, hihi!
Kram Maggan1

Anonym sa...

Hej!
Såg att Marcus ska börja på TV4 igen! KUL! Se allt löser sig.
Önskar er en skön helg.
Kram Cattis, Norrköping