fredag 9 december 2011

annonsering

Som ni kanske märkt är det lite annonser på sidan och nedan här på bloggen nu.
Jag testar något helt nytt, att tjäna pengar (det var länge sen) och det har väl gått sådär hittills, men jag testar på.
Det har känts fel i alla år och jag har systematiskt tackat nej när frågan om att få synas här från potentiella annonsörer dykt upp.
Men nu kände jag häromveckan att nej men what the... Varför skulle inte jag testa? Alla andra har ju annonser och dessutom är inte innehållet längre så känsligt som det en gång var och läsarantalet har krympt liksom storleken på trollen (jag inte får så mycket skit längre, yey!), så nu ansåg jag läget rätt att testa nya grejer.
Jag körde en vecka med googleannonser och hade inte alls koll på nåt och det hela resulterade i plus 7,32 kr.
För en veckas "jobb".
Nja. Inte helt lyckat som sagt. Men en intressant erfarenhet.
Nu har jag något annat på g med bloggerfy och jag får väl se hur det hela artar sig. Dessutom anmälde jag mig till blogverteiser så vi får se om det klirrar i någon kassa och om det är värt det.
Kan ju knappast klirra mindre iaf.
He he.

Vad tycker ni om annonser i bloggar?
Stör det?
Bryr ni er?
Kan det rent av vara bra någon gång?
Jag läser inte så många andra bloggar (läser ju inte den här heller) men kan väl inte påminna mig om att jag skulle störts av det någon gång om det inte har varit någon variant där man nästan liksom lurats att klicka på nåt och sen hamnat helt galet i cyberrymden.
Ni får hojta till om det skulle vara något knepigt på gång för jag har inte alls så bra koll på allt som jag skulle önska, vilket i sig är bra träning för ett kontrollfreak som undertecknad.

Nu ska jag dra på mig kläder.

8 kommentarer:

Birgitta sa...

Vad spelar det för roll?? Din fina blogg, störs väl inte av det! Gör det du, mig stör det inte... Och hugade gnällspikar, behöver väl inte läsa!
Krama goingarna du har♥

Anonym sa...

Klart du ska testa. Det är ju upp till var och en om man vill klicka på en annons. Det kommer inte påverka din fina blogg negativt. Kram Gråa musen

Anonym sa...

Jag hajade till lite först och tänkte "åh nej inte finnjonna också!" men så klart att du ska tjäna pengar på din fina blogg! Hoppas det ger lite mer än 7 kronor bara :-) Hur funkar det förresten, får du bara pengar om vi klickar på länkarna/annonserna, eller får du samma summa ändå, för att gå med på att de ligger där?
/ Elin

Anonym sa...

Jag störs inte det minsta av annonserna. Man kan välja att läsa dem eller inte. Jag väljer att bara läsa din blogg.
Kram Louise

Anonym sa...

Jag "ser" aldrig annonserna, min hjärna har lärt sig att filtrera bort dem, så testa på bara! Ger det dig någon vinst är det ju helt OK!

Anonym sa...

Självklart ska du testa det här med den här typen av annonser du har här. Dom du hade förut gjorde åtminstone min pc lite knäpp, fick klicka flera gånger för att stänga bloggen och det tog dit att få upp bannern och då har jag en riktigt vass pc, så det berodde inte på datorn min. Alla andra program funkade som vanligt. De här du har nu stör mig inte det minsta, och kan du tjäna någon eller några kronor på dom så fortsätt för 17! Det tycker i alla fall jag.
//Maggan1

Anonym sa...

Mig spelar det ingen roll, jag störs inte av det. Jag gillar din blogg och följer den oavsett. Milos teckning häromdagen var ju förresten underbar! //Eva

Anonym sa...

testa det här verkar roligt, skall ta reda på hur det funkar. Krama de små. anna